Sexy jeans: Δείτε τις πιο ερωτικές διαφημίσεις των Pepe Jeans των τελευταίων 50 χρόνων

Από τον Steven Meisel και τον Bruce Weber και από την Laetitia Casta μέχρι την Cara Delevingne και τον Cristiano Ronaldo όλα τα κατά καιρούς «it» boys & girls του πλανήτη έχουν ποζάρει με τα jeans της

Sexy Jeans: Για 50 χρόνια η Pepe Jeans έχει δημιουργήσει τις πιο ερωτικές διαφημίσεις στην ιστορία της μόδας χρησιμοποιώντας φωτογράφους όπως ο Steven Meisel και πρωταγωνιστές όπως η Cara Delevigne και ο Cristiano Ronaldo

Χαμπάρι δεν είχαν πάρει τα τρία αδέλφια από την Κένυα για το success story που θα ακολουθούσε, όταν το 1973 έφτιαχναν ένα μαγαζάκι στη Portobello road του Δυτικού Λονδίνου με το όνομα «Pepe Jeans». 40 χρόνια μετά, τα Pepe Jeans είναι συνώνυμα με ότι πιο πρωτοποριακό, μοντέρνο και σέξι έχει να επιδείξει η παγκόσμια διαφήμιση. Δείτε την ιστορία της μέσα από τις καμπάνιες που υπογράφουν μερικά από τα διασημότερα ονόματα φωτογράφων και γνωστών πρωταγωνιστών. Από τον Steven Klein μέχρι τον Steven Meisel και από την Laetitia Casta μέχρι την Cara Delevingne όλα τα κατά καιρούς «it» boys & girls του πλανήτη έχουν ποζάρει με τα jeans της. Απολαύστε τους.

n

n

Χειμώνας 1992. Η πρώτη συνεργασία του Bruce Weber με την Pepe Jeans. O διάσημος αμερικάνος φωτογράφος λανσάρει με απίστευτα σέξι τρόπο τον ασπρόμαυρο ερωτισμό στη διαφήμιση. Στην ίδια καμπάνια κάνει και τα πρώτα δειλά βήματα η Bridget Hall.


n

n

Xειμώνας 1992. Μπροστά στο φακό του Bruce Weber, τα παιδιά του κάποτε folk idol, Donovan. Είναι ο γιος του ηθοποιός και τραγουδιστής Donovan Leitch και η μικρότερη κόρη του επίσης ηθοποιός Ione Skye Leitch. Μια καμπάνια με σκηνές που παραπέμπουν έντονα στο “Blow Up” του Αντονιόνι.


image

Χειμώνας 1993. Πάλι Bruce Weber. Mε πρωταγωνιστή εδώ τον καναδό ηθοποιό Jason Priestley ( τον θυμάσαι ως Brandon Walsh στο τηλεοπτικό Beverly Hills 90210) στα πολύ νιάτα του, μόλις 23 χρονών.


n

Χειμώνας 2001. Ο φωτογράφος Nacho Pinedo στήνει μπροστά στον φακό του ένα άγνωστο κοριτσάκι από τη Ρωσία, με το όνομα Natalia Vodionova και ένα ακόμα πιο άγνωστο αγοράκι, με διάσημους όμως γονείς, τον James Jagger (δευτερότοκο γιο του Mick Jagger και της Jerry Hall).


n

n

n

Καλοκαίρι 2004. Ο Carter Smith στήνει μπροστά στο φακό του τη πιτσιρίκα από τη Νότια Γαλλία Laetitia Casta και την εκτοξεύει στη σφαίρα των top models.


image

n

image

Χειμώνας 2004. Tο αναγνωρίσιμο στυλ του φωτογράφου Steven Klein γίνεται σήμα κατατεθέν για τη καμπάνια του 2004 με πρωταγωνιστές τον φοβερό «Ελ Νίνιο», τον ισπανό άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης(μετέπειτα Λίβερπουλ, μετέπειτα Τσέλσι) Fernando Torres και το μοντέλο Leticia Birlchaver.


n

n

n

Καλοκαίρι 2005. Από τον ένα σταρ του ποδοσφαίρου στον άλλο. Μετά τον Torres, ο Steven Κlein επιλέγει τον Cristiano Ronaldo με παρτενέρ αυτή τη φορά το μοντέλο από τη Νεβάδα, Jessica Miller.


n

n

Χειμώνας 2005. Για τον φωτογράφο Μikael Jansson αρκεί ένα στούντιο και ένας μικρός δερμάτινος καναπές για να απαθανατίσει ένα άλλο αστέρι του ποδοσφαίρου, τον γάλλο Robert Pires γνωστό από τη θριαμβευτική του θητεία στην Άρσεναλ (είχε ψηφιστεί από τους fans της Arsenal ως ο μεγαλύτερος παίκτης στην ιστορία του κλαμπ).


n

n

Καλοκαίρι 2006. Ο φωτογράφος Μikael Jansson στήνει ένα άκρως αισθησιακό καλοκαιρινό ντεκόρ with a little help της βρεττανίδας ηθοποιού-μοντέλου και fashion designer, Sienna Miller.


n

n

n

Xειμώνας 2006. Τη χρονιά αυτή η Pepe Jeans είχε την ιδέα να επαναλάβει το concept της καμπάνιας του 1992 και με τη βοήθεια του φωτογράφου Mikael Jansson και της Sienna Miller στήνουν ξανά, με πολύ μοντέρνο τρόπο, το σκηνικό του θρυλικού “Blow Up”.


n

Η σειρά Andy Warhol λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 2008 και προέκυψε από την συνεργασία της Pepe Jeans με το Andy Warlhol Foundation. Η πρώτη παρουσίαση της collection έγινε στο κεντρικό κατάστημα της φίρμας στο Λονδρέζικο Portobello που είχε μεταμορφωθεί για την περίσταση στο θρυλικό «Factory» του Γουόρχολ.


n

n

Καλοκαίρι 2008. Ο φωτογράφος David Sims αποθεώνει τη χρωματική παλέτα των κομπιούτερ με τη βοήθεια της Daria.


n

n

n

Χειμώνας 2008. Η επιτυχημένη καλοκαιρινή καμπάνια, οδηγεί την εταιρεία να επιλέξει τον ίδιο φωτογράφο και για τη χειμερινή. Ο David Sims αυτή τη φορά θα στήσει στο φακό του τον ηθοποιό Ashton Kutcher για την ανδρική σειρά και το ανερχόμενο μοντέλο από τη Βραζιλία, Isabeli Fontana, για τη γυναικεία.


n

Καλοκαίρι 2009. Η beach culture μπαίνει στο φωτογραφικό στούντιο του μεγάλου Steven Meisel.


n

Xειμώνας 2010. Αστική αισθητική από το φακό του Tom Munro και πρωταγωνιστές τo «It girl» από τη Bρεττανία, παρουσιάστρια, μοντέλο, συνεργάτιδα της βρετανικής Vogue, Alexa Chung και τον Jon K. ( Jon Kortajarena Redruello) το μοντέλο από το Bilbao (το 2009 το περιοδικό Forbes τον κατέταξε στην 8η θέση της λίστας «The World's 10 Most Successful Male Models» την ίδια χρονιά που εμφανίστηκε και στη ταινία του Tom Ford «Α Single Man»).


n

Καλοκαίρι 2011. Ο φωτογράφος Warren Du Preez φωτογραφίζει τον Jon Kortajarena παρέα με την Αnne V.


n

Χειμώνας 2012. O φωτογράφος Alasdair McLellen μας συστήνει την Eddie Campbell.


n

Καλοκαίρι 2013. Ο φωτογράφος Josh Olins υπογράφει την άψογη συνεργασία του με το επόμενο καυτό It girl, τη Cara Delevingne.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice