Ο Μάρκελλος Νύκτας ξαναχτυπά!

Ο Μάρκελλος Νύκτας ξαναχτυπά!

Με εντυπωσιακή, γιαπωνεζουά επίδειξη μόδας!
  • A-
  • A+

Η τελευταία επίδειξη του Μάρκελλου Νύκτα ήτανε γεγονός στο χώρο της ελληνικής μόδας: έγινε στο πολύ όμορφο «B for Boutique Hotel», με πολύ όμορφα αγόρια και κορίτσια, που φορούσαν τα επίσης πολύ όμορφα ρούχα της πρόσφατης συλλογής του.

Ο Μάρκελλος είναι ιδιόρρυθμος και λίγα λέμε, και ποτέ δεν κάνει μισές δουλειές, οπότε το σώου είχε τίτλο «Pearl Harbor» και περιλάμβανε… σχεδόν όλα όσα έρχονται στο νου σας όταν ακούτε «Pearl Harbor», χωρίς το δράμα. Δηλαδή μεταξωτά γιαπωνέζικα κιμονό, ορίτζιναλ, κεντημένα με την παραδοσιακή γιαπωνέζικη τεχνική της γκέισας, λες και τα φορούσε μέχρι χθες η Μαντάμ Μπατερφλάυ. Η οποία είχε ρόλο στο σώου, μια και αποτελεί σύμβολο, διεθνώς, της πιο αισθησιακής πλευράς της γιαπωνέζικης κουλτούρας.

Ένα φόρεμα ραμμένο από αλεξίπτωτο του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου, λουλούδια Ικεμπάνα, Απω-Ανατολίτικες εικόνες και εξωτισμός, ήταν τα χαρακτηριστικά του σώου… του οποίου art director ήταν ο Μιχάλης Πάντος και εμπνευστής, σχεδιαστής, δημιουργός και γενικότερη φλόγα πίσω από το μετάξι, μεταφορικά και κυριολεκτικά, ο Μάρκελλος Νύκτας.

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

7 λάθη που πρέπει να αποφύγεις όταν φοράς animal print
7 λάθη που πρέπει να αποφύγεις όταν φοράς animal print
Back to top