fenty.jpg
Courtesy of Savage x Fenty
Fashion

H σειρά εσωρούχων της Ριάνα για τον Άγιο Βαλεντίνο είναι ήδη εδώ (και καίει)

Σέξι, κοριτσίστικη και body positive

Η Ριάνα είναι ένα από τα πιο θρυλικά fashion icons της γενιάς μας, τόσο με τις δικές της στιλιστικές επιλογές, τα θετικά της μηνύματα για το γυναικείο σώμα και την προσωπική της μάρκα Fenty, η οποία έχει φέρει την επανάσταση στον κόσμο των καλλυντικών αλλά και των εσωρούχων.



Η πρώτη της πασαρέλα στο περσινό New York Fashion Week έκλεισε με διθυραμβικές κριτικές, τόσο για την ποιότητα και την φαντασία των σαγηνευτικών δημιουργιών της, όσο και για την διαφορετικότητα των μοντέλων που περπάτησαν σε μέγεθος, χρώμα δέρματος και ηλικίας, στοιχείο απολύτως απαραίτητο για την σωστή λειτουργία της μόδας στο σήμερα.

Αυτήν την φορά η RiRi επιστρέφει με μία κολεξιόν αποκλειστικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αντικαθιστώντας το «γλυκανάλατο» κλίμα της γιορτής με κάτι εξαιρετικά αισθησιακό και αρκετά άταχτο.

Όσοι ψάχνουν ένα πραγματικά πρωτότυπο ζευγάρι σέξι εσωρούχων με θέμα τον έρωτα, σίγουρα θα έχουν πάμπολλες επιλογές γεμάτες με καρδούλες, διαφάνειες και απαλά υφάσματα.

«Τα εσώρουχα δεν πρέπει να έχουν σκοπό να εκθέσουν το γυναικείο σώμα αλλά να το τιμήσουν και να το ανυψώσουν», δήλωσε η ίδια. «Αυτό ακριβώς έχω προσπαθήσει να κάνει με το Savage x Fenty. Απευθύνομαι στις γυναίκες που είναι δυναμικές, έχουν το πάνω χέρι, είναι υπεύθυνες για κάθε μία από τις επιλογές που κάνουν.»

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice