Ο Demetrios σχεδιάζει τα πιο παραμυθένια νυφικά που έχεις δει

Για να λάμπεις την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σου

Κάθε γυναίκα όταν σχεδιάζει το γάμο της, το πρώτο που σκέφτεται είναι πώς θα είναι το νυφικό της. Είναι άλλωστε η πιο σημαντική ημέρα της ζωής της, η στιγμή που ζει το happy end στο ρομαντικό της παραμύθι και θέλει να λάμπει. Ο Demetrios ονειρεύεται μαζί της το τέλειο φόρεμα, εκείνο που θα αγκαλιάσει το σώμα της, το όνειρό της, τη στιγμή της και θα συνοδεύει τις αναμνήσεις της για πάντα, και δημιουργεί τα πιο παραμυθένια νυφικά που έχεις δει!

dp387_7085a.jpg

854social.jpg

Για πρώτη φορά βλέπουμε, πρωτοποριακά κοψίματα στο λαιμό, αμάνικες τουαλέτες, διακοσμητικές λεπτομέρειες, λαμπερές πινελιές, πριγκιπικές σιλουέτες εμπνευσμένες από τα 50s, αισθησιακές διαφάνειες στην πλάτη και εντυπωσιακές μακριές κάπες. Όλα αυτά είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις του σχεδιαστή για το 2019. Πολυτέλεια, ευγένεια, φινέτσα και αισθησιασμός μπερδεύονται με γαλλικές δαντέλες, επενδύονται με μετάξι, πασπαλίζονται με χρυσόσκονη και αναδεικνύουν την πιο κομψά θηλυκή εκδοχή της bride-to-be! Ο Demetrios ξέρει να διαβάζει τις γυναίκες και το δείχνει σε κάθε του γραμμή, κάθε κόψιμο και κάθε άνοιγμα. Είναι άλλωστε ένας σχεδιαστής που έχει δημιουργήσει το δικό του «success story» στην ιστορία του bridal fashion.

842social.jpg

dp400_0478.jpg

Είτε είσαι απόλυτα αποφασισμένη για το σχέδιο του νυφικού σου ή απλώς το έχεις φανταστεί, στο ατελιέ του Demetrios θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Το προσωπικό θα σε βοηθήσει να διαλέξεις το ιδανικό σχέδιο για το σώμα σου, το στιλ σου και το είδος του γάμου που θέλεις να κάνεις. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το δοκιμάσεις, να φορέσεις το πιο λαμπερό σου χαμόγελο και να ζήσεις το παραμύθι σου.

853social.jpg

dp377social.jpg

Α, κι αν σχεδιάζεις το γάμο σου για αργότερα κι ανησυχείς ότι μπορεί να μη βρίσκεις τα σχέδια που σου αρέσουν, μην αγχώνεσαι γιατί η bridal συλλογή του Demetrios για το 2020 βρίσκεται καθ'οδόν. Έκανε απλά μια στάση στο Μαϊάμι για να φωτογραφηθεί πάνω στο καλλίγραμμο σώμα της Σταρ Ελλάς, Ιωάννα Μπέλλα. Stay tuned!

854_2405.jpg

Κεντρική διάθεση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 43, Γλυφάδα, 2109647038, Fb: Demetrios, Insta: demetriosbride

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice