Το America’s Next Top Model γίνεται θεματικό πάρκο (ναι, αλήθεια)

Σωστά διαβάζεις

Έχουμε τρομερά νέα. Απλά θα σας τα πούμε, διότι από μόνοι σας δεν υπήρχε περίπτωση να τα μαντεύατε. Ναι, η Τάιρα Μπανκς ετοιμάζεται να ανοίξει ένα θεματικό πάρκο στην περιοχή Santa Monica της Αμερικής όπου οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν τον κόσμο του modeling και να «μετατραπούν στην πιο ονειρεμένη εκδοχή του εαυτού τους». Ναι, σωστά διαβάζεις.

Αυτό το πάρκο θα ανοίξει μέσα στο 2019 στο εμπορικό κέντρο της Santa Monica και θα βασίζεται στο σχεδόν αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα που κυκλοφόρησε η Μπανκς το 2010 με τίτλο Modelland.

Όπως δηλώνει η ίδια, πιστεύει πως το πραγματικό κάλεσμα της ζωής της είναι να μεταφέρει τον χώρο της μόδας έξω από τις πασαρέλες και να τον κάνει προσιτό στον καθένα που τύχει να ενδιαφερθεί.

«Δημιούργησα το America’s Next Top Model με σκοπό να επεκτείνω τη σημασία της λέξης “ομορφιά”, επηρεασμένη από τις δυσκολίες που συνάντησα η ίδια κάθε φορά που μου λέγανε “όχι” επειδή είχα καμπύλες ή επειδή ήμουν μαύρη» είπε στο περιοδικό WWD. «Η ενσυναίσθησή μου αναπτύχθηκε μέσα από αυτή τη διαδικασία, κυρίως προς τις άλλες γυναίκες».

Τώρα, λοιπόν, επιθυμεί να ανοίξει την πόρτα του modeling διάπλατα, έτσι ώστε να χωράνε όλοι όσοι ενδιαφέρονται να δουν τι κρύβεται από την άλλη μεριά.

Τι ακριβώς θα είναι όμως αυτό το fashionable λούνα παρκ; Η Τάιρα εξηγεί πως πρόκειται για «διαδραστική ψυχαγωγία, ευκαιρία αγορών και περιεχόμενο που θα προέρχεται από τους ίδιους τους επισκέπτες, το οποίο θα έχουν την δυνατότητα να μοιράζονται. Γυναίκες, άνδρες, οικογένειες και επισκέπτες όλων των ηλικιών μπορούν να εισέλθουν σε αυτόν τον παράδεισο της μόδας, να έχουν μία υπέροχη shopping εμπειρία και στην συνέχεια ένα... επεισοδιακό γεύμα».

Κλείνουμε εισιτήρια για Santa Monica.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice