Υποδέξου την άνοιξη με τα μα(ρ)τάκια της Dudette

Κέρδισέ το στέλνοντας ένα απλό e-mail

Το πιο γλυκό αξεσουάρ της άνοιξης είναι το βραχιολάκι-Μάρτης. Αυτό που φοράμε για να μας προστατέψει από τον καυτό ήλιο του Μαρτίου. Αυτό που μας θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια, τότε που η γιαγιά ή η μαμά το έπλεκε πάνω στο χέρι μας. Αυτό που φοράς δίπλα στο καλό σου ρολόι ή τα αγαπημένα σου βραχιόλια, στο μπάνιο, στον ύπνο, στην παραλία, στα πάρτι. Αυτό που ξεχνιέσαι και φοράς όχι μόνο το Μάρτιο, αλλά για μήνες μέχρι να κοπεί. Ένα τόσο δα μικρό βραχιόλι που σημαίνει τόσα πολλά για σένα.

img_7325.jpg

Τα μα(ρ)τάκια της Dudette είναι τα πιο γλυκά ερυθρόλευκα βραχιολάκια της άνοιξης. Είτε διαλέξεις αυτό με τη χάντρα-ματάκι για να σε προστατεύει και από το κακό το μάτι, είτε με το χαρταετό για να νιώθεις ότι ανά πάσα στιγμή μπορείς να πετάξεις ψηλά στον ουρανό, ένα είναι το σίγουρο: θα τα ευχαριστηθείς και με το παραπάνω.

img_7330.jpg

Γι' αυτό, η Athens Voice και η Dudette δίνουν την ευκαιρία σε 5 από εσάς να κερδίσετε το πιο hot βραχιολάκι της άνοιξης. Στείλτε ένα απλό e-mail στο contest@athensvoice.gr γράφοντας «Dudette» στο θέμα και το ονοματεπώνυμό σας, μέχρι την Παρασκευή 1 Μαρτίου, στις 11:00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.

img_7331.jpg

img_7332.jpg

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice