Το καινούριο χτένισμα της Αριάνα Γκράντε μοιάζει με πλανήτες

Το πιο extreme look της που έχουμε δει ως τώρα!

Η φίλης μας η Αριάνα Γκράντε ετοιμάζεται πυρετωδώς για τo παγκόσμιo tour των δύο καινούριων της άλμπουμ (ναι, δύο γιατί αυτή η κοπέλα μάλλον δεν κοιμάται ποτέ) και ανεβάζει συνεχώς behind the scenes υλικό από τις προετοιμασίες για να μας γλυκάνει. Μεταξύ των συνεχόμενων stories από το studio, των βίντεο με καινούριες χορογραφίες και των δημοσιεύσεων με outfits που θα φορέσει στην σκηνή, ο ενθουσιασμός των φαν της έχει ήδη φτάσει στα ύψη και η περιοδεία ακόμα δεν ξεκίνησε!

Η πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο ίνσταγκραμ δημιούργησε νέο κύμα υστερίας, καθώς την απεικονίζει με την πιο extreme αλογοουρά που έχει φορέσει εώς τώρα (και την αγαπημένη μας).

Σύμφωνα με το caption της φωτογραφίας, στο οποίο η Αριάνα παρακαλάει για περισσότερα emojis-πλανήτες, το συγκεκριμένο look μάλλον έχει δημιουργηθεί για το τραγούδι της με τίτλο N.A.S.A. και για αυτό τα μαλλιά της θυμίζουν...διάστημα.

Μας είναι άγνωστο ακόμα αν γυρίζει καινούριο βίντεο κλιπ για το N.A.S.A. ή αν ασχολείται με τα visuals της περιοδείας, όμως το λουκ της είναι επικό και ανυπομονούμε για την συνέχεια.

Ariana Grande - NASA (Audio)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice