gettyimages-813340910.jpg
Photo by Nicholas Hunt/Getty Images
Fashion

Όλη η αφρόκρεμα της μόδας στον γάμο του Μαρκ Τζέικομπς

Η Ναόμι Κάμπελ χόρευε όλο το βράδυ

Ο σχεδιαστής Μαρκ Τζέικομπς παντρεύτηκε τον σύντροφό του Charly "Char" Defrancesco το Σάββατο που μας πέρασε και όλος ο καλός κόσμος της μόδας έδωσε το παρών στο χαρμόσυνο γεγονός.

 

 

Η τελετή έγινε σε κλειστό φιλικό κύκλο και με άκρως συγκινητική ατμόσφαιρα (οι καλεσμένοι παρακολούθησαν ένα μοντάζ με τις πιο όμορφες στιγμές του ζευγαριού) ενώ η δεξίωση έλαβε χώρα στο The Grill της Νέας Υόρκης, όπου τα πράγματα άρχισαν να θυμίζουν ένα ξέφρενο πάρτι. Η Ναόμι Κάμπελ χόρευε στην πίστα όλο το βράδυ.

Μασκότ της βραδιάς ήταν οι πιγκουίνοι, με τον Τζέικομπς και τον σύζυγό του να φοράνε διαμαντένιες καρφίτσες με τα αξιολάτρευτα ζωάκια (τα οποία μένουν με ένα ταίρι για όλη τους την ζωή), δώρο από τον σχεδιαστή της Prada Fabio Zambernardi.

 

 

Ο designer επίσης αποκάλυψε στο ίνσταγκράμ του πως είχε αρκετές επιλογές και στα παπούτσια για την τελετή και εξήγησε με ένα caption ότι «ένα κορίτσι χρειάζεται options».

 

 

Ανάμεσα στους διάσημους guests της βραδιάς είδαμε πρόσωπα που ανήκουν στο παγκόσμιο fashion royalty όπως την Κέιτ Μος, την Κάια Γκέρμπερ, τις αδερφές Χαντίντ (εξαιρετικά ντυμένες και οι δύο), την Ναόμι Κάμπελ και την Έμιλι Ρατακόφσκι.  Παραβρέθηκαν επίσης θρύλοι της μουσικής σκηνής όπως η Ρίτα Όρα και ο Φρανκ Όσεαν.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella Hadid Brasil (@bellahadidbrasil) on

 

 

 

 

 

 

Να ζήσουν λοιπόν!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice