Ο Βασίλης Ζούλιας θα μας τρελάνει! Πασχαλινό Bazaar έως -80%

Θα είμαστε οι πιο καλοντυμένες φέτος το Πάσχα!

Ήταν τόσο επιτυχημένα όλα τα προηγούμενα bazaar του ταλαντούχου έλληνα σχεδιαστή που τώρα πια καθιερώθηκαν και γίνονται δύο φορές το χρόνο. Λίγες μόλις ημέρες πριν το Πάσχα ξεκινά ένα ακόμη bazaar με ρούχα και αξεσουάρ σε τιμές έως και -80%, το οποίο θα κρατήσει μέχρι την Κυριακή 21 Απριλίου.

Το bazaar του Ζούλια αποτελεί πάντα μια αληθινά ανακουφιστική στιγμή για όλες εμάς τις γυναίκες που πάντα ονειρευόμαστε αυτή τη γόβα με το καρό ντεσέν ή το μαντό στο χρώμα του σμαραγδιού αλλά δυσκολευόμαστε να αποκτήσουμε. Τώρα με την πρωτοβουλία του αυτή ο βασιλιάς του cocktail dress δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες, ότι βαλάντιο κι αν διαθέτει η καθεμία να έρθει και να διαλέξει αυτό που τις ταιριάζει από 20 και 50 ευρώ. Ναι καλά διαβάζετε.

Θα βρείτε κομμάτια από τα τρομερά κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου από 20 ευρώ. Υπέροχες γόβες αλλά και τσάντες σε ανυπέρβλητα σχέδια από 50 ευρώ. Φορέματα από 150 ευρώ. Μαντό από 250 ευρώ. Και φυσικά κάποια επιλεκτικά κομμάτια Υψηλής Ραπτικής σε πάρα πολύ καλές τιμές. Τα αντικείμενα του μπαζάρ εκτίθονται στις προθήκες του υπογείου στο ωραίο κατάστημα του Ζούλια επί της Ακαδημίας.

Vassilis Zoulias, Ακαδημίας 4, 2107225613 (απέναντι από το θέατρο Τζένη Καρέζη)