meghanmain.jpg
getty images
Fashion

5 tips για άριστο στιλ εγκυμοσύνης από τη Μέγκαν Μαρκλ

Κάτι ξέρει!

Τι ρούχα έχει φορέσει η Μέγκαν Μάρκλ κατά την διάρκεια των εννέα μηνών της εγκυμοσύνης της

Η Δούκισσα του Σάσεξ ετοιμάζεται σιγά-σιγά να γεννήσει και ο κόσμος αναμένει το καλωσόρισμα του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας με ιδιαίτερη ανυπομονησία. Θα είναι κορίτσι ή αγόρι; Θα έχει και βρετανική και αμερικάνικη υπηκοότητα; Θα είναι ακόμα πιο γλυκό και όμορφο από την Μέγκαν και τον Χάρι ξεχωριστά, εφόσον θα συνδυάζει τα γονίδιά τους;

Αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις μας απασχολούν τον τελευταίο καιρό, όμως οι αμφιβολίες μας περιορίζονται εκεί και όχι στο στιλ της Μέγκαν καθόλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Αυτό είναι καταπληκτικό και συμφωνούμε όλοι!

Ας αναλύσουμε λοιπόν τα 5 βήματα που η Μέγκαν φαίνεται πως ακολούθησε όσο η κοιλίτσα μεγάλωνε και ο κόσμος παρακολουθούσε την κάθε της κίνηση.

Παρέμεινε πιστή στους αγαπημένους της σχεδιαστές

meghan1.jpg
Photo by Chris Jackson/Getty Images


Το γεγονός ότι περιμένει παιδί δεν φαίνεται να έβαλε οποιαδήποτε παύση στην σχέση αγάπης της Μέγκαν με συγκεκριμένους οίκους μόδας, όπως οι Givenchy, Stella McCartney και Brandon Maxwell. Η Δούκισσα μας εξέπληξε όλους επιλέγοντας να φοράει τακούνια σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της, περπατώντας πάνω σε Manolo Blahnik και Aquazzura stilettos, ακόμα και στα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης της.  Ηρωίδα!

Χρώματα και color blocking

meghan2.jpg
Photo by Richard Martin-Roberts/Getty Images


Την έχουμε συνηθίσει με nudes και σκούρα χρώματα, όμως η Μέγκαν πήρε ορισμένες τολμηρές αποφάσεις σε σχέση με το στιλ της κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι εκείνη του περασμένου Ιανουαρίου όταν επισκέφτηκε το Birkenhead, και έκανε εμφάνιση φορώντας ένα κατακόκκινο παλτό Sentaler και ένα μοβ φόρεμα από Babaton by Aritzia. Οι συγκρίσεις με την πριγκίπισσα Diana ήταν άμεσες, καθώς και εκείνη έκανε τέτοιους συνδυασμούς χρωμάτων την δεκαετία του ’80.

Αγαπάμε τα prints

meghan3.jpg
Photo by Chris Jackson/Getty Images

Εκτός από χρώμα, η Μέγκαν πειραματίστηκε αρκετά με τα ζωηρά prints, ιδιαιτέρως όσο βρισκόταν στις δύο παγκόσμιες περιοδίες με τον πρίγκιπα Χάρι.  Όσο βρισκόταν στα νησιά Fiji, επέλεξε ένα χαλαρό φλοράλ μάξι φόρεμα από το αμερικάνικο brand Figue ενώ στο Μαρόκο την είδαμε με ένα  μπλε, επίσης print φόρεμα της Carolina Herrera. Το συγκεκριμένο στιλ συνεχίζεται μέχρι και σήμερα! Στην τελευταία της δημόσια υποχρέωση πριν γεννήσει, η Μέγκαν επέλεξε ένα φόρεμα από την τελευταία συλλογή της Βικτόρια Μπέκαμ.

Αγαπάμε και το βίνταζ

meghan4.jpg
Photo by Tim P. Whitby - Pool/Getty Images


Η Δούκισσα ξεκίνησε να προσθέτει ορισμένα υπέροχα βίνταζ κομμάτια στην γκαρνταρόμπα της, όπως ένα 60s παλτό υψηλής ραπτικής Courrèges (από την μπουτίκ William Vintage στο Λονδίνο), ένα Dior swing παλτό της δεκαετίας του ’50 και ένα κόκκινο φόρεμα, εμπνευσμένο από την βίνταζ αισθητική.  

Glamour παντού

meghan5.jpg
Photo by Chris Jackson/Chris Jackson/Getty Images

Κόντρα στο μινιμαλιστικό στιλ της πριν την εγκυμοσύνη, η Μέγκαν προτίμησε να προσθέσει χολιγουντιανή λάμψη στις βραδινές της εμφανίσεις τους τελευταίους μήνες. Και μπράβο της!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice