Τι περιμένει η Anna Wintour από το φετινό Met Gala;

Εξηγεί σε ένα απολαυστικό βίντεο

Η Anna Wintour απαντά στο τι περιμένει από το Met Gala του 2019, εξηγεί το θέμα του Camp και απαντά σε ερωτήσεις αναγνωστών της Vogue.

Λίγες ώρες έμειναν για το Met Gala του 2019 και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε για ένα από τα πιο απαιτητικά fashion events του χρόνου λίγο περισσότερο φέτος. Κατ' αρχάς το θέμα βασίζεται στο camp, δηλαδή την έκφραση της διαφορετικότητας και την παιχνιδιάρικη πλευρά της μόδας. Έτσι οι καλεσμένοι θα πρέπει να σκεφτούν διαφορετικά και να κάνουν ασυνήθιστες, εντυπωσιακές και μοναδικές εμφανίσεις που αντιστοιχούν στο στιλ τους. Δεύτερον οι οικοδεσπότες του φετινού Met είναι τρεις δυνατές προσωπικότητες που έχουν απασχολήσει τα μέσα πολλές φορές με τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Η Lady Gaga, o Harry Styles και η Serena Williams ανέλαβαν λοιπόν να πρωταγωνιστήσουν στην αυριανή βραδιά και σίγουρα ό,τι φορέσουν θα συνεχίσει να συζητιέται για τις επόμενες εβδομάδες.

Η Anna Wintour ερωτήθηκε για το τι ακριβώς περιμένει από την αυριανή τελετή, εξήγησε το θέμα του Camp με λεπτομέρειες, αποκάλυψε ποιους διάσημους ανυπομονεί περισσότερο να δει και απάντησε σε ερωτήσεις αναγνωστών της Vogue.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice