noah.jpg
© Calvin Klein
Fashion

O Noah Centineo είναι ο νέος μας έρωτας και το πρόσωπο του Calvin Klein

Ναι, γδύστε τον

Ο Noah Centineo έγινε διάσημος από μία ρομαντική κομεντί και τώρα πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια εσωρούχων του Calvin Klein

Σε περίπτωση που δεν παρακολουθείς πολύ σχολαστικά τα αγόρια που ερωτεύεται το ίντερνετ κατά καιρούς, έχουμε να σε ενημερώσουμε πως εδώ και αρκετούς μήνες το νέο αντικείμενο του πόθου για χιλιάδες millennials και gen Zers εκεί έξω είναι ο ηθοποιός  Νoah Centineo.

Game of Thrones: The Last Watch | Official Documentary Trailer | HBO

Έγινε γνωστός ως πρωταγωνιστής της αξιολάτρευτης ρομαντικής κομεντί To All the Boys I've Loved Before και από τότε ο Noah δέχεται βροχή προτάσεων από σεναριογράφους, παραγωγούς, οίκους μόδας και από εμένα που του έκανα πρόταση γάμου.  Ενώ εγώ περιμένω ακόμα απάντηση, ο Noah είπε το μεγάλο «ναι» στην τελευταία διαφημιστική εκστρατεία του Calvin Klein και γδύθηκε (μπράβο!) μπροστά στον φακό του Mario Sorrenti.  

Η καμπάνια έχει τίτλο «I Speak My Truth in #MyCalvins» και μέσα από ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων βλέπουμε τον Noah να ζει την αλήθεια του σε σχέση με τις σωματικές και ψυχολογικές πληγές που έχει βιώσει, φορώντας ένα λευκό αμάνικο μπλουζάκι και μποξεράκια ασορτί. Μπράβο και πάλι μπράβο.

noai.jpg

Αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία του Noah με το brand, το οποίο έχει την φήμη πως μετατρέπει νέα δημοφιλή πρόσωπα σε mainstream household ονόματα, με πιο τρανό παράδειγμα την Kate Moss στην εποχή των 90s.

Η διαφήμιση κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και εκτός από τον καινούργιο μας έρωτα, πρωταγωνιστές είναι 10 ακόμα νέοι διάσημοι influencers όπως ο ράπερ A$AP Rocky, τα μοντέλα Bella Hadid και Kendall Jenner, οι μουσικοί Shawn Mendes, Troye Sivan, Chika, και Billie Eilish και οι ηθοποιοί Indya Moore και Yoo Ah-In.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice