Αντίο μισθέ: Έχουμε τις πρώτες εικόνες από την σειρά ρούχων της Ριάνα

Έρχεται η Fenty

H Ριάνα ετοιμάζεται να παρουσιάσει την πρώτη κολεξιόν ρούχων της και μόλις κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες

Ήρθε αυτή η στιγμή! Νωρίτερα μέσα στον μήνα ανακοινώθηκε επίσημα πως η Ριάνα σε συνεργασία με την εταιρία LVMH ετοιμάζεται να ιδρύσει έναν καινούριο οίκο μόδας, με το όνομα Fenty. Και τώρα επιτέλους, μόλις λίγες μέρες πριν το ντεμπούτο του brand στο Παρίσι, έχουμε το πρώτο μας sneak peek των ρούχων που σχεδιάσε το αγαπημένο μας fashion icon.

 

 

Σε ένα νέο teaser video η Ριάνα κάνει μερικές γρήγορες (αλλά σέξι) εμφανίσεις μαζί με αρκετά μοντέλα του χώρου, όλοι στιλιζαρισμένοι με τις δημιουργίες της πρώτης Fenty κολεξιόν. Τα looks κινούνται κυρίως σε ένα μίνιμαλ και μονοχρωματικό ύφος, με πολύ denim.

H ίδρυση του νέου brand είναι ήδη ιστορική. Καταρχάς είναι η πρώτη φορά που η LVMH χτίζει έναν νέο οικο από την εποχή του Christian Lacroix το 1987. Επιπλέον, η Ριάνα θα είναι η πρώτη γυναίκα και person of color σε ιδρυτική θέση ενός fashion house στην ιστορία της εταιρίας.

 

 

«Οι γυναίκες είμαστε η δύναμη της γης. Είμαστε περίπλοκες, ευαίσθητες αλλά και αλεξίσφαιρες ταυτόχρονα, δυνατές...η Fenty μιλάει σε όλα αυτά τα γυναικεία στοιχεία,» δήλωσε η ίδια.

 

 

«Μερικές μέρες θέλω να είμαι υποτακτική, άλλες θέλω να έχω τον απόλυτο έλεγχο και τις περισσότερες θέλω να είμαι και τα δύο. Ήταν λοιπόν πολύ σημαντικό να δημιουργήσω ένα brand που αγκαλιάζει, δέχεται και επικροτεί τις γυναίκες με αυτόν τον τρόπο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη να δείξω στο κοινό τα ρούχα.»

 

 

Η συλλογή Fenty θα γίνει διαθέσιμη στις 29 Μαΐου και μέχρι τότε κάνουμε οικονομίες.