Ο Χάρι Στάιλς επιστρέφει στον οίκο Gucci (video)

Ο Βρετανός, είδωλο της ποπ, πρωταγωνιστεί στην τρίτη καμπάνια για την ανδρική tailoring συλλογή

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Χάρι Στάιλς πρωταγωνιστεί στην τρίτη διαφημιστική καμπάνια του οίκου Gucci.

Ο Άγγλος τραγουδιστής και είδωλο της ποπ, Χάρι Στάιλς συνεχίζει τη συνεργασία του με τον οίκο Gucci. Στην τρίτη διαφημιστική καμπάνια μόδας, ο διάσημος τραγουδιστής φωτογραφίζεται με μικρά γουρουνάκια, όπως και στις προηγούμενες, αλλά αυτή τη φορά στα πλάνα προστέθηκαν και κύκνοι.
 

Ο τραγουδιστής φωτογραφήθηκε από τον σκηνοθέτη καλτ ταινιών, σεναριογράφο και καλλιτέχνη Χάρμονι Κόριν (ο οποίος πρόσφατα δημοσίευσε ένα βιβλίο για τον Gucci), όπως τον οραματίστηκε ο διευθυντής δημιουργικού του ιταλικού οίκου Αλεσάντρο Μικέλε σε ένα εγκαταλελειμμένο αρχοντικό σπίτι και στον ερειπωμένο κήπο του, πλαισιωμένος από κύκνους.

Η διαφημιστική καμπάνια για την ανδρική tailoring προφθινωπορινή συλλογή 2019 παρουσιάζει επίσης τον πρώην τραγουδιστή του ποπ συγκροτήματος One Direction σε ένα γραφείο να μιλά στο τηλέφωνο, με πολλά διακοσμητικά γύρω του, μεταξύ άλλων προτομές αγαλμάτων και σε μία «υπερφορτωμένη» αποθήκη- σοφίτα.

Ο Χάρι Στάιλς φορά τις πιο πρόσφατες δημιουργίες του Αλεσάντρο Μικέλε και αναδεικνύει τις κομψές λεπτομέρειες, τα μοτίβα και τα χρώματα.

Ο Χάρι Στάιλς έχει μία ισχυρή σχέση με τον Gucci, πρόσφατα ήταν συνοικοδεσπότης του Met Gala 2019 στη Νέα Υόρκη μαζί με τον Αλεσάντρο Μικέλε και πρωταγωνίστησε επίσης στην περσινή διαφημιστική καμπάνια του οίκου, για την οποία φωτογραφήθηκε στο Λονδίνο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice