Μπαλατσινού: Η Μαρέβα Μητσοτάκη θα ράψει το νυφικό της (video)

«Το νυφικό μου θα είναι δημιουργία της Zeus & Dione»

Δημιουργία του οίκου Zeus & Dione που έχει ιδρύσει η Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι θα είναι το νυφικό της Τζένης Μπαλατσινού

«Αγχωμένη είμαι μόνο για το εάν θα προλάβω να ολοκληρώσω τις δουλειές που πρέπει να γίνουν μέχρι την ημέρα του γάμου » δήλωσε η Τζένη Μπαλατσινού για τον επικείμενο γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια στις 16 Ιουνίου.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 πρόσθεσε: «Έχω δημιουργικό άγχος! Με τον Βασίλη έχουμε άγχος εκείνη τη μέρα να είναι καλά και άνετα οι καλεσμένοι μας. Μετά τις 5 Ιουνίου θα κάνω ολοκληρωμένες πρόβες για το νυφικό και θα είμαι έτοιμη, προς το παρόν δεν είμαι. Το νυφικό θα είναι πολύ απλό και είναι δημιουργία της Zeus & Dione».

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι είναι η συνιδρύτρια με τη Δήμητρα Κολοτούρα του οίκου Zeus & Dione που χρησιμοποιεί για τις δημιουργίες του μετάξι από το Σουφλί.

Αναφορικά με την τελετή, η Τζένη Μπαλατσινού ανέφερε ότι η τελετή του μυστηρίου θα είναι ιδιαίτερα λιτή, «αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βιώσουμε το μυστήριο, να νιώσουμε κατάνυξη και ευλογία».

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού με τον Βασίλη η ίδια, έμμεσα, απάντησε θετικά: «Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος μου, ο άντρας μου. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και ό,τι φέρει ο Θεός. Είναι πολύ προσωπικά αυτά και εμένα δεν μου αρέσει να λέω ούτε τι σκοπεύω να κάνω, ούτε τι σκέφτομαι. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να κοιτάς τον άλλον στα μάτια, να τον παίρνεις αγκαλιά το βράδυ και να νιώθεις ότι ανήκεις εκεί».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice