Η Beyoncé έκανε νέα δημόσια εμφάνιση και ντύθηκε... Lion King

Ενώ η κόρη της τραγουδούσε τον «Κύκλο της Ζωής»!

Η τραγουδίστρια Beyoncé έκανε νέα εμφάνιση εμπνευσμένη από τον Βασιλιά των Λιονταριών

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς μετράμε τις μέρες αντίστροφα μέχρι την κυκλοφορία της live action εκδοχής του The Lion King και, όπως φαίνεται, η Beyoncé μοιράζεται τον ενθουσιασμό μας! Μένει μόλις ένας μήνας για να τρέξουμε στις αίθουσες και να δούμε την ταινία, και μέχρι τότε μπορούμε να ασχολούμαστε με την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο φετινό Wearable Art Gala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Disney (@disney) on


Το θέμα του Gala ήταν εμπνευσμένο έτσι κι αλλιώς από τον «Βασιλιά», με τίτλο «Ένα Ταξίδι στα Pridelands» και η Beyoncé το τίμησε δεόντως, φορώντας ένα απίστευτα εντυπωσιακό χρυσό bodysuit με ένα κεντημένο λιοντάρι στο κέντρο του. Αλλά φυσικά δεν περιορίστηκε εκεί! Το λιοντάρι είχε μία βασιλική χαίτη, φτιαγμένη από μακριά χρυσά φτερά που αγκάλιαζαν τους ώμους και τον κορμό της, ενώ το λουκ τελειοποιήθηκε από μία μακριά golden κάπα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Το κοστούμι της Bey αποτελεί φόρο τιμής στον χαρακτήρα της Nala, στην οποία θα χαρίσει την φωνή της στην νέα ταινία. Στην ίδια δημοσίευση στο ίνσταγκραμ είδαμε επίσης την Blue Ivy να κάνει lip-syncing το “Circle of Life,” ένα από τα πιο γνωστά και θρυλικά κομμάτια της ταινίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blue Ivy Carter (@blueivy.carter) on


Το outfit της Blue ήταν επίσης σχεδιασμένο για μία λιονταρίνα, με πιθανή πηγή έμπνευσης την Broadway εκδοχή του The Lion King. Επέλεξε ένα κίτρινο φόρεμα με τρομερά εντυπωσιακά μανίκια και χρωματιστές χάντρες που σχημάτιζαν έναν επικό γιακά. Το συνδύασε με ένα ασορτί bandeau με χάντρες και πούπουλα και έμοιαζε σαν πίνακας ζωγραφικής!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice