jacquemus-fashion-show-pink-t.jpg
Courtesy of Jacquemus.
Fashion

Ο οίκος Jacquemus, η ροζ πασαρέλα και το λιβάδι με τις λεβάντες

Θα μας μείνει αξέχαστο αυτό το catwalk!

Χρόνια πολλά! Ο οίκος Jacquemus γιορτάζει 10 χρόνια ζωής και για να δώσει στην περίσταση την βαρύτητα που της αξίζει, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη της Γαλλίας και κατευθύνθηκε νότια μέχρι που είδε πολύ μωβ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WELCOME TO MY 10 YEARS ANNIVERSARY SHOW LE COUP DE SOLEIL SUMMER 2020 LOVE

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus) στις


Η εορταστική πασαρέλα έλαβε χώρα σε ένα λιβάδι γεμάτο λεβάντες, όπου τα μοντέλα παρουσίασαν τα ρούχα της νέας κολεξιόν περπατώντας πάνω σε μία φανταχτερή, τελείως φούξια πασαρέλα. Προφανώς τα social media έπαθαν πανικό, χαρακτήρισαν την παρουσίαση iconic ενώ δεν είχε ακόμα τελειώσει και φυσικά το όλο εγχείρημα του brand προκάλεσε την εντύπωση που αναζητούσε και στέφθηκε με επιτυχία.

Ο ιδρυτής του brand Simon Porte Jacquemus, ήθελε να τιμήσει τον τόπο καταγωγής για την πολύ σημαντική επέτειο και έτσι μετέφερε όλη την καλοκαιρινή του διάθεση στην γαλλική φύση. «Επιθυμούσα να παρουσιάσω κάτι εκλεπτησμένο αλλά ταυτόχρονα κάτι τόσο ελαφρύ όσο ένα cocktail το καλοκαίρι. Οτιδήποτε στην ζωή μου που έχει κάποια σημασία προέρχεται από αυτόν εδώ τον τόπο. Σε παρακαλώ μην με αποκαλείς Παριζιάνο! Είμαι από την Νότια Γαλλία!»

Μην αφήνεις όμως το κλίμα Μάγος του Οζ Αλλά Σε Ροζ να αποσπάσει την προσοχή σου από τα ρούχα, τα οποία φυσικά ήταν άκρως εντυπωσιακά. Φλοράλ μοτίβα, παστέλ παλέτα γεμάτη φως και ζωηρά χρώματα, ανάλαφρα υφάσματα, ψάθινα καπέλα και ποπ λεπτομέρειες στα κοσμήματα και τα αξεσουάρ.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FOR YOU... HUGE THANKS TO MY TEAM....FOREVER

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus) στις

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice