befunkycollage.jpg
© ΜΠΡΟΥΣΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Fashion

Ένα fashion show από τους σπουδαστές του ΑΚΤΟ

Δευτεροετείς και τελειόφοιτοι σε τρεις διαφορετικές ενότητες

Οι σπουδαστές Fashion Design του ΑΚΤΟ δημιούργησαν συλλογές για το τελικό fashion show του εκπαιδευτικού ομίλου

Ένα εντυπωσιακό fashion show σήμανε το τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς για τους σπουδαστές Fashion Design του ΑΚΤΟ. Συγκεκριμένα, όσοι βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού ομίλου είχαν την ευκαιρία να δουν καινοτόμες δημιουργίες, οι οποίες υπάγονταν σε τρεις διαφορετικές ενότητες και τις οποίες παρουσίασε η σχεδιάστρια Έλενα Σαμαρά.

261474.jpg
© ΜΠΡΟΥΣΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


Αναλυτικότερα, οι τελειόφοιτοι σπουδαστές του ΙΕΚ κλήθηκαν να σχεδιάσουν, έχοντας ως βάση το θέμα «Fancy Drive». Έμπνευση εδώ ήταν η ταχύτητα, ώστε να δούμε σύνολα που μας φέρνουν στο μυαλό γρήγορα αυτοκίνητα και αεροδυναμικές γραμμές σε έντονα χρώματα.

Από την άλλη, οι δευτεροετείς του Κολεγιακού Προγράμματος και του Open Learning είχαν ως αποστολή τους ένα από τα πιο επίκαιρα ζητήματα στον χώρο της μόδας, το «Sustainability in Fashion». Η μόδα είναι η δεύτερη στη σειρά πιο επιζήμια βιομηχανία για το περιβάλλον και βάσει αυτού δημιούργησαν συλλογές ρούχων, έχοντας ως βασικές τους αρχές την αειφόρο μόδα, την επανάχρηση και τη βιωσιμότητα.

261469.jpg
© ΜΠΡΟΥΣΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


Τέλος, οι συλλογές των τελειόφοιτων του προγράμματος ΒΑ (Hons) Degree in Fashion Design | AKTO / Middlesex University αποτελούσαν και τις διπλωματικές τους εργασίες. Γι’ αυτό και το θέμα εδώ ήταν ελεύθερο, με μόνο σκοπό την ανάδειξη όλων όσων έμαθαν στα χρόνια φοίτησής τους, μέσα από την δική τους προσωπική δημιουργική σκοπιά.

261473.jpg
© ΜΠΡΟΥΣΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


Περισσότερες Πληροφορίες:

Ευελπίδων 11Α  

2105230130

www.akto.gr 

261472.jpg
© ΜΠΡΟΥΣΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice