Ιδού οι στολές του οίκου Zeus+Δione για την Εθνική Λυρική Σκηνή

Ιδού οι στολές του οίκου Zeus+Δione για την Εθνική Λυρική Σκηνή

Μία σημαντική και πανέμορφη συνεργασία
  • A-
  • A+
Ο πασίγνωστος διεθνής οίκος Zeus+Δione συνεργάζεται με την Εθνική Λυρική Σκηνή για τον σχεδιασμό νέων στολών της παιδικής χορωδίας και ταξιθεσίας.

Τα καλά νέα της ημέρας ήρθαν νωρίς! Η συνεργασία του πασίγνωστου διεθνούς οίκου Zeus+Δione με την Εθνική Λυρική Σκηνή είναι γεγονός και εμείς έχουμε ήδη μία άκρως χορταστική πρώτη ματιά. Προκειμένου να ευχαριστήσει το πολυπληθές φιλόμουσο κοινό της χώρας, ο οίκος προχώρησε στο σχεδιασμό νέων στολών της παιδικής χορωδίας και ταξιθεσίας.

Ανδρική στολή

Με αφορμή την τρίτη καλλιτεχνική περίοδό της στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος αλλά και τον εορτασμό των 80 χρόνων από την ίδρυσή της, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανανεώνει την ταυτότητά της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στοχεύοντας στη δημιουργία ενός νέου προφίλ, σε πλήρη σύμπνοια με το καλλιτεχνικό της έργο. Και κάτι τέτοιο φαίνεται να καταφέρνει περίφημα μέσω της εξαιρετικά δημιουργικής και πρωτοποριακής της συνεργασίας με τον περίφημο οίκο Zeus+Δione, αφού αποδέχθηκε τη χορηγία του στις αρχές της φετινής χρονιάς.

Γυναικεία στολή

Πηγή έμπνευση για τον σχεδιασμό των στολών της παιδικής χορωδίας και της ταξιθεσίας είναι το παραδοσιακό φόρεμα της περιοχής της Αττικής, με τη χρήση μοναδικών χειροποίητων κεντημάτων απο την περιοχή των Χασίων, δημιουργώντας ένα νέο πρόσωπο και μια αρμονική εικόνα βασισμένη στην υψηλή αισθητική του brand. Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του.

Στολή για την hostess

Οι στολές θα λανσαριστούν τον Οκτώβριο του 2019, με την έναρξη της σεζόν.

Ολοκληρωμένη ανδρική στολή

Ανυπομονούμε για τη συνέχεια.

Παιδική χορωδία

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φέτος ντυνόμαστε σκακιέρες
Ματ στο στιλ
Back to top