Η πρώτη συλλογή ρούχων της Billie Eilish

Πολύ γκράφιτι, λαχανί αποχρώσεις σε λευκό καμβά, κουκούλες, σορτς και σπορ μπουστάκια

Η Billie Eilish μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή ρούχων

Η Billie Eilish έχει καταφέρει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, και ενώ είναι μόλις 17 χρονών, να κάνει τον κόσμο να την προσέξει. Η ιδιαίτερη φωνή της, τα τραγούδια της γεμάτα συναίσθημα, το «χαλαρό» της στιλ στα ρούχα και ο σαρκαστικός, ειλικρινής τρόπος της να εκφράζεται την κάνουν να ξεχωρίζει από απόσταση. Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως αντιπροσωπεύει την νέα γενιά των σταρ της ποπ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on


Όπως ήταν αναμενόμενο, η Billie εκμεταλλεύτηκε το ενδιαφέρον που προκαλεί η εμφάνισή της και κυκλοφόρησε την πρώτη της capsule collection σε συνδυασμό με την μάρκα Freak City. Η συλλογή είναι βασικά οδηγίες για το πώς μπορείς και εσύ να ντυθείς σαν εκείνη, υιοθετώντας το λίγο εφηβικό-λίγο gender neutral-λίγο πανκ ροκ στιλ της. Πολύ γκράφιτι, λαχανί αποχρώσεις σε λευκό καμβά, κουκούλες, σορτς και σπορ μπουστάκια.

Όλα τα ρούχα πωλούνται στην επίσημη ιστοσελίδα της τραγουδίστριας και με κάθε αγορά ο αγοραστής δικαιούται ένα δωρεάν digital download του άλμπουμ της When We All Fall Asleep, Where Do We Go?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Freak City L.A. (@freakcityla) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Freak City L.A. (@freakcityla) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by blōhsh (@blohsh) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Freak City L.A. (@freakcityla) on

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice