dsfsdfsd.jpg
© Getty Images/ John Phillips
Fashion

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ και Ντάμιαν Χάρλεϊ: Ποιος το φοράει καλύτερα;

Μάνα και γιος επαναδημιουργούν την εικονική εμφάνιση με φόρεμα Versace του 1994

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ και ο γιος της Ντάμιαν Χάρλεϊ εμφανίστηκαν με ρούχα εμπνευσμένα από το θρυλικό Versace φόρεμα που η ίδια είχε φορέσει το 1994.

25 χρόνια πριν, στην πρεμιέρα της ταινίας «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία», η εμφάνιση της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ άφησε ιστορία. Άγνωστη τότε ακόμα, εμφανίστηκε στο πλευρό του Χιού Γκραντ με ένα μαύρο φόρεμα Versace που άφηνε λίγα στην φαντασία.

«Δεν ήμουν προετοιμασμένη για αυτό που συνέβη εκείνη τη νύχτα. Χρειαζόμουν επειγόντως ένα φόρεμα για την πρεμιέρα του Χιου και δεν είχα ιδέα τότε από μόδα. Μου έδωσαν το τηλέφωνο ενός PR πρακτορείου το οποίο προσφέρθηκε να μου δανείσει κάτι να φορέσω. «Ψάρεψαν» ένα φόρεμα κυριολεκτικά μέσα από μια πλαστική σακούλα, το πήρα σπίτι και έκανα μόνη μου το μακιγιάζ και τα μαλλιά μου, καβγαδίζοντας με τον Χιού για τον καθρέφτη που δεν ήταν καν ολόσωμος. Ήταν όλα πολύ unglamorous σε σχέση με το πώς γίνονται σήμερα», δήλωσε η ίδια στο Harper's Bazaar.

1449828.jpg
© ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τώρα το θρυλικό φόρεμα που της άνοιξε τις πόρτες στον κόσμο του Χόλιγουντ επαναδημιουργήθηκε από το Versace και η Λιζ το φόρεσε ξανά. Η ίδια ισχυρίζεται ότι θα χωρούσε και στο αυθεντικό αλλά «απλά και μόνο επειδή χωράει δε σημαίνει ότι θα το φορούσα σήμερα, θα ήταν απρεπές», σχολίασε.

25 χρόνια μετά, η Λιζ δεν είναι η μόνη που επαναδημιουργεί τη θρυλική εμφάνιση. Ο γιος της, Ντάμιαν Χάρλεϊ, την τιμά με μια αντίστοιχη εμφάνιση. Το 17χρονο μοντέλο, που πρωταγωνιστεί στην τελευταία καμπάνια των Pat McGrath Labs, εμφανίστηκε σε ένα event στο Λονδίνο φορώντας ένα μαύρο Versace κοστούμι με χρυσές παραμάνες. 

Λοιπόν τι λέτε; Ποιος το φοράει καλύτερα;

 

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice