Κλόντια Σίφερ
Κλόντια Σίφερ / © Chris Jackson/Getty Images/ Ideal Images
Fashion

Claudia Schiffer: Γυμνή για την αυγουστιάτικη Vogue Ιταλίας

Η 48χρονη φωτογραφίζει η ίδια τον εαυτό της γιατί το κόνσεπτ είναι: Claudia by Claudia

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Το τοπ μοντέλο των 90s και μούσα του Καρλ Λάγκερφελντ είναι σήμερα 48 ετών και παραμένει τοπ.

Είναι 48 ετών και έχει μέχρι στιγμής από τις αρχές του 2019 φιλοξενηθεί στα εξώφυλλά τεσσάρων μεγάλων περιοδικών της μόδας. Τι πιο εντυπωσιακό για ένα μοντέλο που ξεκίνησε την καριέρα της πριν από τρεις δεκαετίες και εξακολουθεί να κάνει αίσθηση στις πασαρέλες και σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της. Η Κλόντια Σίφερ ήταν μόλις 17 ετών όταν ο Καρλ Λάγκερφελντ την ανακάλυψε μέσα σε ένα κλαμπ της Γερμανίας και τη μεταμόρφωσε σε μούσα του και τοπ μοντέλο.

Το τελευταίο της εξώφυλλο είναι αυτό για το αυγουστιάτικο τεύχος της Vogue Ιταλίας. Ο φωτογράφος Collier Schorr αρκέστηκε στον ρόλο της επίβλεψης της φωτογράφισης, διότι το κόνσεπτ ήταν το «Claudia by Claudia».

Η Γερμανίδα ποζάρει γυμνή ή με ένα σακάκι και φωτογραφίζει η ίδια τον εαυτό της.Το σακάκι και τα αξεσουάρ που χρησιμοποιεί η Σίφερ στη φωτογράφιση είναι όλα του οίκου Yves Saint Laurent.Πρόσφατα το μοντέλο ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια νοσταλγική (throwback) φωτογραφία της από ένα ντεφιλέ του Saint Laurent, στο οποίο η Γερμανίδα παρουσίαζε ένα από τα κλασικά μαύρα blazer του γαλλικού οίκου. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice