Ο Harry Styles στο εξώφυλλο του Rolling Stone είναι πολύ καλοκαιρινός

Ναι, κάνει ακόμα ζέστη

O τραγουδιστής και ηθοποιός Harry Styles εμφανίζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone και μιλάει για τα μυστικά του stardom, το sex και την ψυχεδέλεια

Ήταν ένα απλό, ήσυχο βράδυ του Αυγούστου και όλα έδειχναν πως τίποτα το αξιοσημείωτο δεν πρόκειται συμβεί στο χώρο του Hollywood, εκτός ίσως από κάποια ωραία ατάκα της Chrissy Teigen στο twitter ή μία ακόμα selfie κάποιου μοντέλου να λιάζεται στην Μύκονο. Αυτήν την ήπια ώρα επέλεξε λοιπόν το περιοδικό Rolling Stone για να ανεβάσει στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram το εξώφυλλο του Σεπτεμβρίου, με τον Harry Styles να κοιτάει τον φακό χαμογελώντας και όντας γυμνόστηθος. Και μετά, το χάος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here's a first look at our upcoming cover featuring Harry Styles. You can pick it up on newsstands September 3rd. Photograph by @ryanmcginleystudios

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rolling Stone (@rollingstone) στις


Αφού έχει ήδη προκαλέσει συζητήσεις και προσοχή γύρω από το όνομά του τους τελευταίους μήνες εξαιτίας της άριστης androgynous αίσθησης στιλ (ήταν και οικοδεσπότης του φετινού MET Gala άλλωστε) και τον ρόλο του πρίγκιπα Eric στην live action εκδοχή της Μικρής Γοργόνας (τον αρνήθηκε τελικά), ο Harry αποφάσισε να αφαιρέσει την μπλούζα του (ορθώς) και να μας ετοιμάσει για νέο μουσικό άλμπουμ.

Harry Styles on His Sheer Gucci Outfit and Being Met Gala Co-Chair | Met Gala 2019 With Liza Koshy

Σύμφωνα με τον τίτλο που βλέπουμε στο εξώφυλλο, ο 25χρονος τραγουδιστής/ηθοποιός/πρωταγωνιστής των ονείρων μου έδωσε συνέντευξη στον θρυλικό μουσικό δημοσιογράφο Rob Sheffield και μίλησε μεταξύ άλλων για θέματα όπως τα μυστικά του stardom, το sex (!!!!) και την ψυχεδέλεια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @harrystyles στις


Παρόλο που ακόμα δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση πως ο Harry σκοπεύει να κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ του κάποια στιγμή σύντομα, όλοι οι φαν του είναι σχεδόν σίγουροι πως κάτι τέτοιο θα συμβεί εξαιτίας του εξωφύλλου και του γεγονότος πως οι paparazzi τον τσάκωσαν να γυρίσει κάποιο μουσικό βίντεοκλιπ, ντυμένος σαν glam είδωλο των 70s.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @harrystyles στις

 

Aναμένουμε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice