H νέα συλλογή της Yamamay σου θυμίζει πως είσαι σέξι όταν είσαι ο εαυτός σου

Η πληρότητα και η σιγουριά ξεκινούν από εδώ

H Yamamay επανερμηνεύει όλους τους κανόνες ομορφιάς δημιουργώντας μια μόδα σχεδιασμένη για όλες τις γυναίκες

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να έχεις χαζέψει το ίνσταγκραμ και τα υπόλοιπα social media μέσα στις καλοκαιρινές σου διακοπές και να έχεις νιώσει άσχημα για το σώμα και την γενικότερη εμφάνισή σου σε σύγκριση με άλλες γυναίκες που φαίνονται πιο σφιχτές, πιο μαυρισμένες, πιο λαμπερές, πιο σέξι. Καταρχάς, χαλάρωσε γιατί όλα φιλτράρονται. Δεύτερον, πήγαινε στον κοντινότερο καθρέφτη και ρίξε μία πιο προσεκτική ματιά στην κοπέλα που σε κοιτάει στα μάτια. Σταμάτησε να την συγκρίνεις με τις υπόλοιπες και ανακάλυψε την μοναδική ομορφιά της. Είναι μπροστά στα μάτια σου!

Yamamay - Fall Collection 19

Αυτόν τον τρόπο σκέψης φαίνεται πως προσπαθεί να εδραιώσει και η Yamamay, επανερμηνεύοντας όλους τους κανόνες ομορφιάς και δημιουργώντας μια μόδα σχεδιασμένη για όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από την ηλικία, τη σωματική διάπλαση ή την εθνικότητα. Βάζει έτσι ως προτεραιότητα την αυτοπεποίθηση, δεν αρκείται στην εξωτερική εμφάνιση και επιλέγει να διαδώσει το μήνυμα της πληρότητας. Και όλα αυτά μέσα από τον χορό, μία μορφή τέχνης που βάζει το σώμα στον ρόλο του απόλυτου πρωταγωνιστή και το απελευθερώνει.

yama1.jpg

4 επιτυχημένες χορεύτριες διαφορετικής ηλικίας, εθνικότητας και σωματικής διάπλασης, με επικεφαλής τη Georgina Rodriguez, τη σύντροφο  του Cristiano Ronaldo, ο οποία ήταν ήδη το πρόσωπο της εκστρατείας για την συλλογή Άνοιξη /Καλοκαίρι  2019, χορεύουν μαζί, φορώντας κομμάτια από τη συλλογή Yamamay Basic- Φθινόπωρο του 2019.

yama3.jpg

Η χορογραφία είναι εμπνευσμένη από την δεκαετία του '90 και ερμηνεύεται με σύγχρονο και σέξι τρόπο.

yama2.jpg

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο απεικονίζουν σώματα κάθε άλλο παρά στερεότυπα - καλλιτέχνες με διαφορετικές ιστορίες, ενωμένοι μ’  ένα ισχυρό κοινό παρονομαστή: Τη διαφορετικότητα.

yama4.jpg

Για τη Yamamay, αυτό δεν είναι μόνο μια διαφημιστική εκστρατεία, είναι  μέρος ενός μονοπατιού που δίνει σε όλους φωνή. Οι συλλογές Yamamay σχεδιάζονται για όλους τους σωματότυπους. EVERYBODY for Every Body.  
Για τον καθένα ξεχωριστά, χωρίς διακρίσεις: η ποικιλομορφία είναι ομορφιά και ο καθένας μας είναι πολύτιμος πρώτα απ΄όλα για τον εαυτό του και μετα για τους όλους τους άλλους.

Εμπρός λοιπόν για ένα body positive μέλλον!  

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice