bieber.jpg
© Vogue Paris
Fashion

Η Χέιλι Μπίμπερ φωτογραφίζεται ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Φλατ παπούτσια, φούτερ, cycling shorts και jersey καπέλα

Η Χέιλι Μπίμπερ φωτογραφίζεται για την Vogue Paris με βασική πηγή έμπνευσης την Λαίδη Ντι

Στις 31 Αυγούστου, 22 χρόνια θα έχουν περάσει από τον θάνατο της Πριγκίπισσας Diana, μίας από τις πιο αγαπητές φυσιογνωμίες της Μεγάλης Βρετανίας. Τι κι αν πλέον έχουν περάσει πάνω από δύο δεκαετίες από το τραγικό ατύχημα στο Παρίσι που οδήγησε στο τέλος της ζωής της; Η επιρροή της Lady D έχει καταφέρει να παραμείνει τεράστια μέχρι σήμερα και όλοι να την θυμούνται με λατρεία.

Είναι, λοιπόν, αναμενόμενο ενόψει της επετείου του θανάτου της όλο και περισσότερα αφιερώματα σε αυτήν να αρχίσουν να ξεπετάγονται αυτές τις μέρες. Την προσοχή, μάλιστα, έχει ήδη καταφέρει να τραβήξει αυτό που η Vogue Paris έκανε μαζί με την Hailey Bieber. Το μοντέλο φωτογραφήθηκε όχι μόνο σε πόζες που μας θυμίζουν τις παπαρατσικές φωτογραφίες της Diana, αλλά και σε παρόμοιο στυλ, με τα φλατ παπούτσια, τα φούτερ, τα cycling shorts και τα jersey καπέλα, που η Lady D επέλεγε στην καθημερινότητά της.

Η Bieber έγραψε στο Instagram της για τη φωτογράφιση: «Νέα ιστορία για την Vogue Paris, τραβηγμένη από τον Gregory Harris και στιλιζαρισμένη από την Virginie Benarroch. Όλα τα εύσημα και η έμπνευση πάνε στην πανέμορφη και εικονικά στιλάτη Πριγκίπισσα Diana που κοίταζα για στιλιστική έμπνευση από όσο παλιά μπορώ να θυμηθώ. Σε ευχαριστώ που άφησες πίσω σου μία τόσο εικονική κληρονομιά μόδας και στιλ».

Οι φωτογραφίες της Hailey Bieber για την Vogue Paris:
 

 


 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@vogueparis shot by @gstyles styled by @virginiebenarroch xx

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) στις

 


Οι εμφανίσεις της Diana που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης:   







 

 

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice