sarah1main.jpg
intimissimi
Fashion

Χόρεψε twist με την Sarah Jessica Parker

Η Intimissimi λανσάρει το Bra Twist, ετοιμάσου για χορούς στην κρεβατοκάμαρα!

Η νέα καμπάνια της ιταλικής μάρκας εσωρούχων Intimissimi έχει ως πρωταγωνίστρια την Sarah Jessica Parker

Η Sarah Jessica Parker και η νεοϋορκέζικητσαχπινιά της είναι οι πρωταγωνίστριες της νέας καμπάνιας του Intimissimi με τίτλο BRA TWISΤ, η οποία θα σε κάνει να νιώσεις τόσο άνετα με τα εσώρουχά σου που θα ξεκινήσεις και εσύ τον χορό.

Bra Twist with Sarah Jessica Parker - New Intimissimi Vera bra 30'' (ENG)

Αυτήν την φορά, η Carrie Bradshaw της καρδιάς μας ανέλαβε χρέη chic χορογράφου, ξεσηκώνοντας το γυναικείο κοινό να ακολουθήσει την μουσική, φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Το dance routine αποτελείται από τέσσερις αρμονικές, τελετουργικές κινήσεις που κάνει κάθε γυναίκα όταν φοράει το αγαπημένο της σουτιέν. Κάτι σαν ένα αληθινό tutorial για το πως να πετύχουμε την ιδανική εφαρμογή σε τέσσερις «νότες» Ξεκινάμε με τη σωστή προσαρμογή των τιράντων του σουτιέν, το δέσιμό του στην πίσω πλευρά, την εφαρμογή του στήθους στα cup και τέλος, το μεγάλο φινάλε. Το bra twist. Χειροκρότημα.

sarah3.jpg

Με αυτόν τον πρωτότυπο και πολύ fun τρόπο, η Intimissimi επιβεβαιώνει πως έχει ως απόλυτο σκοπό της να υποστηρίξει κάθε γυναίκα, να τη βοηθήσει να βρει το κατάλληλο σουτιέν αλλά και να της δείξει πώς να το φορέσει σωστά και να πετύχει την τέλεια εφαρμογή. Το αποτέλεσμα είναι πάντα υπέροχα αληθινό και σέξι!

 

 

Σε κάθε ένα από τα 5 mini-clips, η Sara Jessica μαζί με τα πρόσωπα που εμφανίζονται, μας παρουσιάζουν όλα τα νέα hot κομμάτια της σεζόν: το πρόσφατο bra από τη σειρά Vera (αφιερωμένο στις γυναίκες με μεγαλύτερο μέγεθος cup για μέγιστη ενίσχυση), το νέο silk super push-up και τα απόλυτα βαμβακερά αλλά και με δαντέλα τρίγωνα σουτιέν.

sarah22.jpg

Την σκηνοθεσία του Bra Twist υπογράφει η Leonn Ward, γνωστή για τις fashion oriented συνεργασίες της με τα brands Vogue, Topshop, Adidas, Isabel Marant, Stella McCartney.

Χόρευε τουίστ, λοιπόν!

Bra Twist with Sarah Jessica Parker - New Lace Triangle bra 30'' (ENG)

Bra Twist with Sarah Jessica Parker - New Super Push-up 30'' (ENG)

Bra Twist with Sarah Jessica Parker - New Cotton Triangle bra 30'' (ENG)

Bra Twist with Sarah Jessica Parker 30'' (ENG)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice