Ένα Ινστιτούτο Θετικής Μόδας από το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας
© Pexels

Ένα Ινστιτούτο Θετικής Μόδας από το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας

Ανακοινώθηκε μόλις λίγες μέρες πριν την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου
  • A-
  • A+
Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας (BFC) δημιουργεί Ινστιτούτο Θετικής Μόδας (IPF) με επίκεντρο τη βιωσιμότητα, ως προέκταση της Επιτροπής Θετικής Μόδας

Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας (BFC) αποκάλυψε τη δέσμευσή του για βιωσιμότητα με την εκκίνηση μιας νέας πρωτοβουλίας, του Ινστιτούτου Θετικής Μόδας (IPF). Μέσω του πρότζεκτ, το οποίο ανακοινώθηκε μόλις λίγες μέρες πριν από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, το BFC ελπίζει να θέσει πρότυπα στον κλάδο που ενθαρρύνουν τις εταιρείες να υποστηρίξουν πράσινα επιχειρηματικά μοντέλα και να επιτρέψουν θετικές αλλαγές. 

Το Ινστιτούτο Θετικής Μόδας, όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του BFC θα φέρει μαζί τεχνογνωσία και έρευνα για να βοηθήσει στη στήριξη μεμονωμένων επιχειρήσεων και οργανισμών ως προέκταση της Επιτροπής Θετικής Μόδας που ξεκίνησε το 2013. «Το IPF θα προωθεί ιδέες και βέλτιστες πρακτικές του κλάδου σε όλη τη βιομηχανία της μόδας» σημειώνεται στην ανακοίνωση. 

«Θα επιταχύνει την πρόοδο που σημειώθηκε σε όλους τους τομείς της βιωσιμότητας, ώστε να έχει αντίκτυπο και διάρκεια, δημιουργώντας εκπαιδευτικά προγράμματα και εκστρατείες που απευθύνονται τόσο στη βιομηχανία όσο και στο κοινό. Ο στόχος είναι να επιταχυνθεί η αλλαγή», αναφέρεται στην ανακοίνωση. 
 

 

 

 

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γυναίκα πληκτρολογεί σε laptop
Στο jeanious.gr όποιος το βρει το παίρνει…
Back to top