falldress.jpg
www.trunkclub.com
Fashion

Ποιο φθινοπωρινό trend να δοκιμάσεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Πάρε ιδέες για ανανέωση

Ρίξε μία ματιά στην λίστα μας και πάρε ιδέες για το ποια trends σου ταιριάζουν, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Έχει αρχίσει να βάζει λίγη δροσούλα, ο Σεπτέμβρης σιγά-σιγά κατηφορίζει, η ατμόσφαιρα επιχρυσώνεται από την υπόσχεση του φθινόπωρου που πλησιάζει. Τι το πιο λογικό λοιπόν από το να σε έχει πιάσει μία διάθεση για ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου, έτσι ώστε να είσαι κομψή και εντυπωσιακή για ολόκληρη την νέα σεζόν;

Τα φετινά φθινοπωρινά trends έχουν κάτι για όλους. Ξεκινούν από πιο polished, πρακτικά λουκ όπως τα «αγορίστικα» παντελόνια και οι μπότες πεζοπορίας  και καταλήγουν σε edgy, τολμηρές εμφανίσεις που σε προκαλούν να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Σε περίπτωση που αναζητάς τρόπους για να προσεγγίσεις το απέραντο fashion τοπίο που υπάρχει εκεί έξω, ενώ ταυτόχρονα θέλεις να παραμείνεις πιστή στο προσωπικό σου στιλ, γιατί να μην σκεφτείς για λίγο και το ζώδιό σου;

Ρίξε μία ματιά στην λίστα μας και πάρε ιδέες για το ποια trends σου ταιριάζουν!

Κριός
Λαμπερά παστέλ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nnenna (@nnennaechem) on


Το συγκεκριμένο ζώδιο είναι φιλόδοξο, δεν λέει ποτέ όχι σε μια νέα πρόκληση και μονίμως ψάχνει το επόμενο εντυπωσιακό trend. Τα πολύχρωμα και πρωτότυπα παστέλ χρώματα (όπως το φυστικί ή το κυανό) μπορεί να φαίνονται πολύ τολμηρά για κάποιους, αλλά σίγουρα όχι για ένα χαρούμενο και αποφασιστικό κριάρι. Η φετινή σεζόν είναι γεμάτη από χρώμα, επομένως μην διστάσεις να κάνεις τρελούς συνδυασμούς!

 

Ταύρος
Βικτωριανά μποτάκια με κορδόνι

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danielle Bernstein (@weworewhat) on

Αν είσαι ταύρος, τότε μάλλον προτιμάς το απλό, κομψό και διαχρονικό στιλ. Αντί λοιπόν να προσαρμόζεσαι εσύ στην μόδα της εποχής, επιλέγεις να ανανεώνεις την γκαρνταρόμπα σου με βάση τα κομμάτια που ήδη γνωρίζεις πως σου πάνε. Τα Victorian μποτάκια είναι ένα υπέροχα chic αλλά ταυτόχρονα τρομερά άνετο trend στα παπούτσια που ταιριάζει με την συγκεκριμένη φιλοσοφία. Συνδύασέ το με τα αγαπημένα σου μάξι φορέματα ή τα πιο μακριά παντελόνια που περιμένουν στην ντουλάπα. 

Δίδυμος
Ρούχα με διαφάνειες

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by María Bernad (@maria_bernad) on

Είσαι δημιουργική, υπερκινητική, με εκατό διαφορετικά πράγματα στο πρόγραμμά σου για κάθε μέρα της εβδομάδας. Έτσι λοιπόν χρειάζεσαι ρούχα που είναι το ίδιο εκρηκτικά όσο εσύ. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες έχεις ήδη τιμήσει το sheer φέτος το καλοκαίρι, επομένως ευκαιρία είναι να το πάρεις μαζί σου και το φθινόπωρο. Απλώς ταίριαξέ το με τα αγαπημένα σου ρούχα για λίγο πιο κρύο καιρό!

 

Καρκίνος
Slip φόρεμα με μποτάκια

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ظهيرة Zaheera Mohammed (@zaheee22) on

Υπάρχει μία τέχνη στο cozy-chic ντύσιμο και την έχεις κατακτήσει. Κάθε ένα σου λουκ φαίνεται περιποιημένο, όμως βασική σου προτεραιότητα είναι η άνεση.  Και έτσι, το φόρεμα slip είναι το μυστικό σου όπλο! Απλό αλλά και εντυπωσιακό, σέξι και θηλυκό. Συνδύασε το σύνολο με μποτάκια και ένα oversized τζιν μπουφάν ή ένα μαύρο μακρυμάνικο και θα είσαι μέσα στα πράγματα.

 

Λέων
Δερμάτινο statement

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Folawiyo (@lisafolawiyo) on


Μπορεί η εποχή των γεννεθλίων σου να τελείωσε μαζί με το καλοκαίρι, αλλά μην σε πειράζει αυτό! Μία λιονταρίνα είναι πάντα το επίκεντρο της προσοχής και η στιγμή σου να λάμψεις έχει μόλις ξεκινήσει. Ένα τολμηρό faux leather look είναι ό,τι πρέπει. Αντί για το κλασικό jacket, τόλμησε να δοκιμάσεις κάτι πιο έξω από τα νερά σου, όπως πολύχρωμα παντελόνια ή ακόμα και ένα jumpsuit.

 

Παρθένος
Αξεσουάρ snakeskin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nadia aboulhosn (@nadiaaboulhosn) on

Τσάντες, παπούτσια, ζώνες, όλα τα φιδίσια αξεσουάρ έχουν ένα τεράστιο fashion-forward στοιχείο, αλλά ταυτόχρονα είναι διαχρονικά και πρακτικά, πράγματα που γοητεύουν ιδιαίτερα το συγκεκριμένο ζώδιο. Μπορείς να αγοράσεις αυτό το trend γνωρίζοντας ότι θα το βάλεις και τα επόμενα χρόνια. 

Ζυγός
Όλα μαύρα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janelle Marie Lloyd (@waityouneedthis) on


Τα σύνολά σου χαρακτηρίζονται από έξυπνη στρατηγική και έτσι ο μινιμαλισμός που είναι φέτος στην μόδα φαίνεται να σου μιλάει περισσότερο. Επειδή είσαι αρτιστίκ και στιλάτη, ίσως ένα total black λουκ να σου φανεί σαν κόντρα ρόλος, όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να παίξεις με την εικόνα σου, ενώ θα σου εξασφαλίσει την σταθερότητα που πάντα ψάχνεις.

 

Σκορπιός
Μικροσκοπικές τσάντες

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ximena Kavalekas (@ximenakavalekas) on


|Είσαι γενναία και τολμηρή και έχεις ένα φλογερό πάθος να δοκιμάζεις πράγματα που οι περισσότεροι αποφεύγουν. Τι πιο ταιριαστό λοιπόν από το να υιοθετήσεις το πιο αμφιλεγόμενο αξεσουάρ της σεζόν; Σκορπιέ, από εδώ η μικροσκοπική τσάντα χειρός.
 

 

Τοξότης
Παπούτσια με τετράγωνη μύτη

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Camp Forbes (@lefashion) on


Άσε ένα μποτάκι με τετράγωνη μύτη ή ένα mule να σε κατευθύνει προς το φθινόπωρο. Με αυτό το απλό update της παπουτσοθήκης σου θα είσαι μέσα στην μόδα χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις κάτι υπερβολικά φανταχτερό.

 

Αιγόκερως
Κοστούμι

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stephanie Broek (@stephaniebroek) on


Ένα έξυπνο κοστούμι με έμπνευση από menswear είναι ότι πιο κατάλληλο για την σοφιστικέ αισθητική που επιθυμείς ανεξαρτήτως της σεζόν. Για μία πιο εύκολη εκδοχή του trend, προτίμησε ένα oversized jacket και ασορτί παντελόνι στο ίδιο χρώμα.

 

Υδροχόος
Cow print

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alyssa coscarelli (@alyssainthecity) on

Τείνεις να προτιμάς τα πιο χαριτωμένα trends με μία υπέροχη δόση παιδικότητας. Το cow print ήρθε να αντικαταστήσει το λεοπάρ που κυριάρχησε στον κόσμο της μόδας την προηγούμενη χρονια (ΓΙΑΤΙ;) και αποτελεί την πιο κατάλληλη επιλογή για εσένα. Δοκίμασε μία φούστα, ένα μπουφάν ή ακόμα και παπούτσια!

Ιχθύς
Φαρδύ denim

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Blutstein (@double3xposure) on


Άνετο, πρακτικό αλλά και με μία δόση φαντασίας! Το φαρδύ fit δίνει ένα ύφος off-duty στην όλη εμφάνιση, όμως το γεγονός ότι πρόκειται για denim κάνει το trend κατάλληλο για το γραφείο, την βόλτα ή το κυριακάτικο brunch.

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice