Χρώμα παντού. Η νέα στυλιστική πρόταση που πρέπει να ακολουθήσεις!

H New Era φέρνει ξανά το αγαπημένο trend των 90s

Η New Era στη νέα της συλλογή επενδύει σε έντονα χρώματα και μεγάλα logos

Μία τάση που βρέθηκε στο απόγειό της τη δεκαετία του ’90 ήταν η τάση των έντονων χρωμάτων και των μεγάλων logos τα οποία βρίσκονταν σε κάθε ντουλάπα και πλέον αποτελούν βασικά retro κομμάτια των fans του athleisure look και των απανταχού fashionistas. 

Έντονες παστέλ φθινοπωρινές αποχρώσεις και υπερμεγέθη logos κάνουν την επιστροφή τους και ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας τα πιο φωτεινά και τολμηρά look. Η New Era κλείνοντας σχεδόν έναν αιώνα δημιουργίας αυθεντικού στυλ, επιλέγει την επιστροφή στις ρίζες της ως έμπνευση για τη νέα φθινοπωρινή συλλογή, τιμώντας δύο εμβληματικές ομάδες του MLB, τους New York Yankees και τους Los Angeles Dodgers ενώ υιοθετεί την τάση της σεζόν. 

Οι προτάσεις της συλλογής “The League Colour Pack” είναι ιδανικές για όσους αγαπούν τα εμπνευσμένα από τα 90’s looks και το αθλητικό στυλ. Απλές και καθαρές γραμμές σε t-shirts, hoodies και καπέλα 9FORTY σε τέσσερις πολύχρωμες εκδοχές που θα φορεθούν πολύ.

Τα must χρώματα της σεζόν είναι η απόχρωση της σκουριάς, τo μπεζ της πέτρας, το παστέλ ροζ και το σκούρο πράσινο. Αυτές οι statement φθινοπωρινές αποχρώσεις λειτουργούν ως mix and match για να δημιουργήσεις το τέλειο ολοκληρωμένο outfit και συνδυάζονται εύκολα με denim jeans, jackets και sneakers. Μπορείς επίσης να τολμήσεις ένα colour-blocking look συνδυάζοντας δύο ή περισσότερα έντονα χρωματικά contrast. Το moto αυτής της νέας συλλογής της New Era είναι “Your Team, Your Colours” και υπόσχεται να βάλει χρώμα στην καθημερινότητά σου. Θα το τολμήσεις;

Τα καπέλα της συλλογής “TheLeagueColourPack” θα τα βρεις διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα. Ακολούθησε τη @neweragreece στα social media: Facebook & Instagram.