68672130_185337272490486_8209537742354024903_n.jpg
instagram.com/gigihadid
Fashion

Η Τζίτζι Χαντίντ σε ρόλο σεκιουριτά στο show της Chanel στο Παρίσι

Κάπως έτσι ξεκίνησε η τελευταία μέρα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού

Η Gigi Hadid συνόδεψε εκτός πασαρέλας μία εισβολέα στο show του οίκου Chanel στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Είναι πρωί Τρίτης και βρίσκεσαι στο Παρίσι. Συγκεκριμένα, βρίσκεσαι σε ένα από τα πολυαναμενόμενα fashion shows της Εβδομάδας Μόδας, αυτό του οίκου Chanel για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020. Εκεί, λοιπόν, που παρακολουθείς τα ρούχα της συλλογής, καθώς τα μοντέλα περπατάνε σε μία πασαρέλα κατασκευασμένη ώστε να θυμίζει παριζιάνικη ταράτσα, μία γυναίκα από το κοινό ντυμένη από την κορφή ως τα νύχια με κομμάτια του οίκου φεύγει από τη θέση της και ανεβαίνει στην πασαρέλα.



Στην αρχή, τα μοντέλα έμοιαζαν να μην έχουν καν παρατηρήσει τι συνέβη. Αυτό άλλαξε όταν η Gigi Hadid αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Το μοντέλο άλλαξε την πορεία του και με μία αυστηρή έκφραση άρχισε να περπατάει αντικριστά από την εισβολέα μέχρι που την έπιασε από τον ώμο και την έβγαλε εκτός της πασαρέλας.

Σε κάθε περίπτωση, το περιστατικό ήταν ο πιο διασκεδαστικός και ενδιαφέροντας τρόπος, για να ξεκινήσει η τελευταία μέρα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Τελικά, η εισβολέα ήταν μία φαρσέρ youtuber από τη Γαλλία, η Marie Benoliel (γνωστή Marie S’Infiltre). Η 28χρονη δήλωσε στο περιοδικό TIME ότι ο λόγος που ανέβηκε στην πασαρέλα είναι ότι πάντα ονειρευόταν να γίνει μούσα του οίκου Chanel.    

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@gigihadid during the final of the Chanel SS20 fashion show in Paris (1.10) #PFW #gigihadid @yolanda.hadid #chanel Follow @zi.gi_news for more

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zi.gi_news__ (@zi.gi_news__) στις

 

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice