Οι υποψήφιοι Mister Κόσμος με τις εθνικές τους στολές
© David Ryo

Οι υποψήφιοι Mister Κόσμος με τις εθνικές τους στολές

Κεντημένες πέτρες, φτερά, χειροποίητα κοσμήματα, τεράστιες μάσκες, μουσικά όργανα και μία διαφορετική προσέγγιση από τις ΗΠΑ
  • A-
  • A+
Οι διαγωνιζόμενοι των καλλιστείων Mister Κόσμος 2019 φωτογραφίζονται με τις εθνικές στολές της χώρας τους

Συχνά θεωρούμε τα καλλιστεία μία αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση, πράγμα καθόλου παράλογο αφού μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν υπήρχε κανένας διαγωνισμός ομορφιάς διεθνούς εμβέλειας που να τιμάει το αντρικό φύλο. Αυτό άλλαξε το 2014, όταν τα καλλιστεία Mister Κόσμος έκαναν την εμφάνισή τους, με διαγωνιζόμενους από πολλές διαφορετικές χώρες που προσπαθούν να κερδίσουν τον τίτλο ομορφιάς βάσει της καλής τους εμφάνισης – προφανώς -, του φιλανθρωπικού τους πνεύματος και τους πολιτιστικού τους background.

Στο πλαίσιο του τελευταίου στοιχείου πραγματοποιείται και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σκέλη του διαγωνισμού: η πασαρέλα με τις εθνικές στολές. Οι περισσότερες από αυτές ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακές, αφού αποτελούνταν από στοιχεία όπως κεντημένες πέτρες, head pieces με φτερά, χειροποίητα κοσμήματα, τεράστιες μάσκες και μουσικά όργανα. Από αυτές τις εμφανίσεις των 38 συμμετεχόντων, εμείς διαλέξαμε αυτές που ξεχωρίζουν περισσότερο από τις άλλες, ανάμεσά τους και εκείνη του Αμερικανού διαγωνιζόμενου που ακολούθησε μία πιο διαφορετική προσέγγιση.

srilanka.jpg

© David Ryo

cuba.jpg

© David Ryo

usa.jpg

© David Ryo

hong_kong.jpg

© David Ryo

guam.jpg

© David Ryo

china.jpg

© David Ryo

thailand.jpg

© David Ryo

nepal.jpg

© David Ryo

peru.jpg

© David Ryo

egypt.jpg

© David Ryo

philippines.jpg

© David Ryo

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαμήλωσε το βλέμμα: Δες το σέξι βίντεο των καλσόν της Calzedonia
Τι απέμεινε από το πέρασμα του τυφώνα Mary Katrantzou;
Back to top