meghan-markle-1017-ss02.jpg
Photograph by Peter Lindbergh. Styled by Jessica Diehl. Vanity Fair.
Fashion

Τα οικονομικά brands ρούχων που αγαπάει η Meghan Markle

Meghan approved!

Ποιες φθηνές μάρκες ρούχων προτιμάει η Meghan Markle

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τον αρραβώνα του πρίγκιπα Harry και της Δούκισσας του Cambridge, αλλά το "Meghan Markle effect" δεν έχει υποχωρήσει καθόλου, με τις εμφανίσεις της μητέρας και συζύγου να αναλύονται λεπτομερώς και κάθε ένα κομμάτι του σικάτου συνόλου που φοράει να ξεπουλάει μέσα σε δευτερόλεπτα. Το στιλ της Meghan ήταν μονίμως απλό, έξυπνο και διακριτικό, αλλά με γούστο, είτε φοράει κομμάτια των μεγαλύτερων οίκων είτε αντλεί έμπνευση από πιο μικρά και οικονομικά brands όπως τα παρακάτω.

J.Crew

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J.Crew (@jcrew) on


Ακόμα και πριν τον αρραβώνα της και τη μετακόμιση στο παλάτι του Kensington, η Meghan ψώνιζε πολύ συχνά από την (αρκετά οικονομική) μάρκα J.Crew, που προσφέρει κλασικά κομμάτια για κομψές εμφανίσεις. Ανάμεσα σε άλλες διάσημες φυσιογνωμίες που δηλώνουν οπαδοί του brand είναι και η πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής, Michelle Obama.

 

Mackage

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mackage (@mackage) on


Kάνει πολύ κρύο στη Βρετανία τέτοια εποχή, επομένως ένα παλτό-υπογραφή είναι το πιο απαραίτητο ρούχο. Η Meghan φαίνεται να εμπιστεύεται το brand Mackage από τον Καναδά έχοντας φορέσει κομμάτια από τη συλλογή τους σε δύο διαφορετικές εξόδους με τον πρίγκιπα Harry.

 

Aritzia

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aritzia (@aritzia) on


Αν γυρεύεις chic επιλογές ρούχων με γήινα και ουδέτερα χρώματα, η Aritzia πρέπει να είναι μια μάρκα που έχεις στο μυαλό σου. Έχουμε δει τη Meghan να φοράει μία μαύρη ζώνη και ένα υπέροχο φόρεμα από τη συλλογή τους.

 

Sarah Flint

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Flint (@sarahflint_nyc) on


H Meghan έχει φορέσει τόσα διαφορετικά παπούτσια από τη Sarah Flint, που κάποια εποχή της είχαν αφιερώσει δικιά της σελίδα στο site τους! Ενώ τα σχέδια είναι απλά, οι λεπτομέρειες στα print και το τακούνι κάνουν τη μάρκα να παραμένει φρέσκια και σύγχρονη.

 

Everlane

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Everlane (@everlane) on


Όσες προσπαθούν να πετύχουν αυτό το μίνιμαλ look που φαίνεται να έχει τόσο εύκολο η Meghan, θα πρέπει να εξερευνήσουν την Everlane. Eδώ θα βρεις υπέροχες επιλογές από τζιν μέχρι backpacks και σε σχετικά προσιτές τιμές!

 

Line

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LINE (@linethelabel) on


Άλλο ένα καναδέζικο brand, από το οποίο η Meghan πήρε το λευκό παλτό με το οποίο έκανε την πρώτη της εμφάνιση μαζί με τον πρίγκιπα Harry μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων.

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice