Lisca: Η νέα συλλογή του brand που αγαπάει το γυναικείο σώμα

Ένα lingerie brand για όλα τα γούστα, τους σωματότυπους και τις περιστάσεις

Στη νέα συλλογή του lingerie brand Lisca βρίσκουμε τη σειρά Selection by Lisca και μία body shaping σειρά, ιδανικές για τα looks των Χριστουγέννων

Αν υπάρχει ένα lingerie brand που πραγματικά αγαπάει το γυναικείο σώμα, τότε αυτό είναι η Lisca. Με βασικό σύνθημα το «”Φόρεσε” ό,τι ζεις!», δεν απευθύνεται μόνο στους στερεοτυπικά σωστούς σωματότυπους, ούτε προσπαθεί να καλύψει τις «ατέλειες» που κουβαλάει κάθε γυναίκα.

lisca_curvy_kiss_me_1_1.jpg

Αντίθετα, τις παίρνει και «ακούει» τις ιστορίες που κρύβουν από πίσω τους. Ένα σημάδι που απέχτησες παίζοντας μικρή, μία γραμμή που μαρτυρά τη γέννηση του παιδιού σου ή ακόμα και οι φακίδες που εμφανίστηκαν γιατί καθόσουν με τις ώρες στον ήλιο, είναι ένα από τα πολλά κομμάτια που συνθέτουν το ποια πραγματικά είσαι και τα γεγονότα που σχηματίζουν την πορεία της ζωής σου.

Η Lisca, λοιπόν, φροντίζει ώστε να αναδείξει την πιο θηλυκή πλευρά μας, χωρίς να θεωρεί ότι για να τα καταφέρει πρέπει να μάς «σουλουπώσει» και κρατώντας μάς όλες ευχαριστημένες. Πώς; Δίνοντας μάς επιλογές που μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, τις περιστάσεις και τους σωματότυπους, με τα cup sizes να ξεκινάνε από το A και να φτάνουν μέχρι το H.  

lisca_curvy_evelyn.jpg

Η νέα της συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 παραμένει πιστή σε αυτή την body awareness φιλοσοφία. Εξερευνώντας την, θα ανακαλύψεις ότι το lingerie brand, το οποίο διανέμεται στην Ελλάδα από την DTP Group, έχει φροντίσει να καλύψει τις ανάγκες κάθε στιγμής της ζωής σου.

lisca_curvy_tender_love_1.jpg

Απαλά σουτιέν χωρίς ραφές, σχέδια χωρίς μπανέλα -αλλά με άψογη εφαρμογή- και θηλυκά push-up πατρόν έρχονται να συνοδεύσουν την καθημερινότητά μας, χαρίζοντας μάς όχι μόνο την άνεση που χρειαζόμαστε, αλλά και τρομερή αυτοπεποίθηση.

Την ίδια στιγμή, η σειρά Selection by Lisca είναι κατάλληλη για να συντροφεύσει τις πιο βραδινές μας εμφανίσεις, ειδικά τώρα που έρχονται Χριστούγεννα. Σε αυτήν βρίσκουμε τα πιο ιδιαίτερα σχέδια του brand, τα οποία εναρμονίζονται τέλεια με τα φετινά fashion trends –τα ψηλόμεσα σλιπ και τα high leg κορμάκια είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα- και «βάφονται» σε ροζ, μπλε και μαύρες αποχρώσεις, αλλά και με περίτεχνα σχέδια με tattoo effect.

lisca_curvy_luxury_dream_1.jpg

Θες να μάθεις περισσότερα για τη Lisca και τη νέα της συλλογή; Επισκέψου την ιστοσελίδα, το Facebook ή το Instagram του lingerie brand.

lisca_curvy_royal_wish_1_1.jpg

«Αποκλειστικός διανομέας για την Ελλάδα, DTP Group: www.dtpgroup.gr»

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice