Είστε έτοιμοι για ταξίδια και περιπέτεια;

Οι αποσκευές της νέας συλλογής "Heritage Jeep" της Carpisa σε πάνε παντού

Δείτε τη νέα συλλογή Heritage Jeep από την Go Carpisa και την Jeep.

Κάθε νέο ταξίδι, κάθε εξερεύνηση και περιπέτεια ξεκινάει τη στιγμή που φτιάχνεις τη βαλίτσα, όλοι το ξέρουν αυτό. Τώρα έχεις ένα λόγο ακόμα να ενθουσιάζεσαι, αφού οι βαλίτσες σου γεννήθηκαν γι'αυτό το σκοπό: να σε συνοδέψουν με ασφάλεια και στιλ στην άκρη του κόσμου.

03ss.jpg

Η Carpisa που δημιουργεί τις πιο stylish τσάντες και αποσκευές, συναντά την αμερικανική μάρκα αυτοκινήτων Jeep με την υψηλή τεχνογνωσία και μαζί δημιουργούν τη νέα συλλογή "Heritage Jeep". Μια συνεργασία που συγκεντρώνει την εμπειρία των δύο εμπορικών σημάτων φέρνοντας ένα προϊόν μοντέρνου και μοναδικού σχεδιασμού, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Φυσικά, η καμπάνια μιας τόσο «περιπετειώδους» συλλογής δε θα μπορούσε παρά να γίνει σε ένα εντυπωσιακό τοπίο, γι' αυτό επιλέχθηκε η έρημος του Mojave της Καλιφόρνια.

01b.jpg

Σε αυτή την capsule συλλογή θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για τις εξορμήσεις ή τα ταξίδια σου, από τροχήλατες αποσκευές 3 μεγεθών και τροχήλατα σακ βουαγιάζ μέχρι μπανάνες μέσης, σακίδια και ταξιδιωτικές τσάντες. Τα τρόλεϊ είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό ABS με πολυκαρβονική επιφάνεια και σατινέ φινίρισμα, έχουν τηλεσκοπικό σύστημα μεταφοράς με διπλούς, αθόρυβους τροχούς Jeep τύπου "Hinomoto", ενώ το λογότυπο Jeep βρίσκεται στην μπροστινή όψη. Όλα τα μοντέλα είναι ελαφριά, άνετα, κατάλληλα για όλες τις εποχές κι διατίθενται σε 3 αποχρώσεις: χακί, μαύρο και πορτοκαλί.

02b.jpg

«Για τη συνεργασία αυτή, επιλέξαμε το εμπορικό σήμα Jeep, μιας και τα δύο εμπορικά σήματα έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Eκτός του ότι πρόκειται για δύο αναγνωρισμένες μάρκες παγκοσμίως, εκπροσωπούν την αυθεντική αίσθηση της περιπέτειας, προσφέροντας ισχυρό το στοιχείο της καινοτομίας στον τομέα της τεχνικής, χωρίς να εγκαταλείπουν τον αθλητισμό και τη μόδα» δήλωσε ο Gianluigi Cimmino, Διευθύνων Σύμβουλος της Pianoforte Group.

vb824407c00.jpg

bt824401c00.jpg

va82690sc00.jpg

va77700mc00.jpg

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Go Carpisa και στο www.carpisa.com από τις 13 Δεκεμβρίου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice