c_2004_miramax_films.jpg
© 2004 Miramax Films
Fashion

Η Gwen Stefani με φόρεμα Βασίλη Ζούλια στον τελικό του The Voice

Δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε με δημιουργία έλληνα σχεδιαστή

Η τραγουδίστρια Gwen Stefani φόρεσε ένα μαύρο couture φόρεμα του έλληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια στον τελικό του The Voice

Ο τελικός του αμερικανικού The Voice πραγματοποιήθηκε πριν μερικές μέρες και η κριτής-coach Gwen Stefani έβαλε στόχο να μάς εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της. Μάλιστα, σε μία από αυτές, όταν τραγούδησε το κομμάτι «My Gift Is You» με την παίχτρια της ομάδας της, Rose Short, επέλεξε να φορέσει μία couture δημιουργία του Βασίλη Ζούλια.

Lumiere - Nyctophilia (Official Video)

Συγκεκριμένα, η 50χρονη τραγουδίστρια, που πριν έναν μήνα έλαβε το βραβείο Fashion Icon από τα People’s Choice Awards, φόρεσε ένα φόρεμα από μαύρες πούλιες με έναν ασημένιο φιόγκο στη μέση. Ο έλληνας σχεδιαστής έκανε δύο δημοσιεύσεις στο Instagram του, με την τραγουδίστρια να φοράει το ρούχο του, γράφοντας «Είμαι χαρούμενος που βλέπω την Gwen Stefani να φοράει το φόρεμά μου στον χθεσινό τελικό του The Voice» και το hashtag #sohappyicanscream (τόσο χαρούμενος που μπορώ να ουρλιάξω) στην πρώτη και «Λοιπόν… δεν μου είναι αρκετό… όσες φορές κι αν δω την Gwen Stefani με το μαύρο με πούλιες couture φόρεμά μας… είναι καταπληκτικό να βλέπεις την σκληρή δουλειά σου να εκτιμάται» στη δεύτερη.

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την τραγουδίστρια να επιλέγει ρούχο έλληνα σχεδιαστή. Στο παρελθόν, σε εμφάνισή της στο «Today Show» του NBC είχε επιλέξει ένα λαμπερό μίνι φόρεμα της Celia Kritharioti με μανίκια από οργάντζα και κεντημένα με φτερά στρουθοκαμήλου. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice