sagfinal.jpg
Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Turner
Fashion

SAG Awards 2020: οι καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Υπέροχα φορέματα, βαρετά ανδρικά κοστούμια, o Brad και η Jen

Οι καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των βραβείων SAG 2020

Ο Ιανουάριος βρίσκεται στα μέσα της πορείας του και οι λαμπερές νύχτες στο Hollywood όσο πάνε και πληθαίνουν. Αν αισθάνεσαι πως η κάθε σου εβδομάδα ξεκινάει με συζητήσεις για πολύχρωμα φορέματα, χρυσά αγαλματάκια και κόκκινα χαλιά, τότε μάλλον δεν έχεις άδικο εφόσον οι κινηματογραφικές και τηλεοπτικές βραβεύσεις έχουν γίνει πλέον συχνό φαινόμενο όσο πλησιάζουμε προς τα Όσκαρ. Έτσι και εχθές το βράδυ διεξήχθησαν για ακόμα μία χρονιά τα βραβεία SAG και οι αγαπημένοι μας σταρ πόζαραν για ΑΚΟΜΑ μία φορά μπροστά στις κάμερες φορώντας κομμάτια υψηλής ραπτικής από τους πιο διάσημους οίκους. Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι το μόνο που συζητάει όλος ο κόσμος είναι η φωτογραφία του Brad Pitt και της Jennifer Aniston που κάνει ακόμα και τους πιο κυνικούς από εμάς να στεκόμαστε λίγο με κομμένη την ανάσα. (Κάπου εδώ φαντάσου εκείνη την σκηνή από τα Φιλαράκια με τον Chandler να κλαίει και να λέει «ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ»)

 


Παρόλα αυτά, ας δούμε τις καλύτερες και πολυσυζητημένες εμφανίσεις των βραβείων SAG.

H Reese Witherspoon με τουαλέτα Celine. Ωραία εκτέλεση της μόδας «λαμπυρίζω ολόκληρη» με όσο σέξινες χρειάζεται. Εξαιρετική.

sagreese.jpg
Photo by Gregg DeGuire/Getty Images for Turner

Η Cynthia Erivo με μία απίστευτη ροζ τουαλέτα Schiaparelli. Η εμφάνιση είναι τόσο καλή που θα ταίριαζε ακόμα και στην τελετή των Όσκαρ.

sagcynthia.jpg
Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Η Zoe Kravitz με φόρεμα Oscar de la Renta θυμίζει τόσο πολύ την Audrey Hepburn που αναρωτιόμαστε αν το έκανε επίτηδες ως φόρο τιμής σε εκείνη την σκηνή από το Big Little Lies.

sagzooey.jpg
Photo by Leon Bennett/Getty Images

Η Charlize Theron φοράει Givenchy Haute Couture και επιβεβαιώνει πως ναι, τα διαμάντια είναι όντως ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας.

sagcharlize.jpg
Photo by Jon Kopaloff/Getty Images

Εκτός του ότι μας χάρισε το πιο viral στιγμιότυπο της βραδιάς (και ίσως της δεκαετίας) όταν αγκάλιασε τον Brad Pitt, η Jennifer Aniston κέρδισε το βραβείο για την ερμηνεία της στην σειρά The Morning Show και το έκανε φορώντας ένα λευκό slip φόρεμα Christian Dior. Μας θύμισε κάτι από Madame Gris, κάτι από Bianca Jagger και κάτι από Carolyn Bessette Kennedy.

sagjen.jpg
Photo by Leon Bennett/Getty Images

Η νεαρή ηθοποιός Joey King έκανε εξαιρετική εντύπωση με την συγκεκριμένη μαύρη, διάφανη και δαντελωτή τουαλέτα σχεδιασμένη από τον οίκο Jason Wu.

sagjoey.jpg
Photo by Leon Bennett/Getty Images

Η Kathryn Newton επέλεξε μία τουαλέτα Valentino, η οποία ήδη είχε θεωρηθεί μεγάλη επιτυχία όταν παρουσιάστηκε στην πασαρέλα και προφανώς ταιριάζει γάντι και στο κόκκινο χαλί. Το νέον ποτέ δεν ήταν τόσο κομψό.

sagorange.jpg
Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Turner

Η Margaret Qualley τίμησε το κοστούμι Chanel με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Απίστευτα chic εμφάνιση, με vintage πινελιές και ροκ διάθεση.

sagsuit.jpg
Photo by Jon Kopaloff/Getty Images

Η αξιαγάπητη Millie Bobby Brown μεγαλώνει μπροστά στα μάτια μας και εξελίσσεται σε mini fashion icon. To λευκό της σύνολό της ανήκει στον οίκο Louis Vuitton.

sagmillie.jpg
Photo by Jon Kopaloff/Getty Images

Τον Louis Vuitton τίμησε και η Sophie Turner, η οποία εμφανίστηκε και μας θύμιζε μία αληθινή Barbie.

sagsophie.jpg
Photo by Kevin Mazur/Getty Images for Turner

H Jennifer Lopez ήταν πανέμορφη και κλασική με το Georges Hobeika φόρεμά της.

sagjlo.jpg
Photo by Frazer Harrison/Getty Images


Τον ανδρικό πληθυσμό αυτήν την φορά αντιπροσωπεύει ο νεαρός Noah Schnapp, ο οποίος έσπασε την μονοτονία του μαύρου σμόκιν (αυτής της μάστιγας) κάνοντας εμφάνιση με μεταξένιο κοστούμι του οίκου Balmain.

sagnoah.jpg
Photo by John Shearer/Getty Images for PEOPLE


Η νεαρή ηθοποιός Francesca Reale με μία υπέροχη τουαλέτα του δικούς μας Βασίλη Ζούλια.

sagfrancesca.jpg
Photo by Gregg DeGuire/Getty Images for Turner

Η Scarlet Johansson ήταν η γοργόνα της βραδιάς με μία πετρόλ Armani τουαλέτα.

sagscarlett.jpg
Photo by Jon Kopaloff/Getty Images

Kαι τέλος, η απόλυτη νικήτρια της βραδιάς. Αυτή η φωτογραφία. 

sagfinal.jpg
Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Turner

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice