c_2008_-_universal_studios.jpg
© 2008 - Universal Studios
Fashion

Vetements: Ένα fashion show γεμάτο σωσίες

Η Kate Moss και η Angelina Jolie ήταν εκεί. Ή μήπως όχι;

Ο οίκος Vetements στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι με σωσίες των Kate Moss, Angelina Jolie, Snoop Dogg, Mike Tyson και Naomi Campbell

Οι περισσότεροι οίκοι αυτές τις μέρες τραβάνε την προσοχή πάνω τους, με τις νέες τους συλλογές, ή έστω με τους διάσημους που βρίσκονται στις πρώτες σειρές των fashion shows τους. Ο οίκος Vetements, όμως, αποφάσισε να ακολουθήσει μία άλλη –διαφημιστική- οδό.

Κατά κύριο λόγο, ο οίκος έμεινε πιστός στο κλασικό στιλ του, με καμία ενδυματολογική έκπληξη να μην περνάει από την πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Από την άλλη, τα μοντέλα που την περπάτησαν κατάφεραν να ξαφνιάσουν όσους βρίσκονταν εκεί.

Γιατί; Διότι ανάμεσα στα κανονικά μοντέλα, σε ένα σκηνικό σχεδόν απόλυτου σκοταδιού, από μπροστά τους είδαν να περνάνε η Kate Moss, η Angelina Jolie, o Snoop Dogg, ο Mike Tyson και η Naomi Campbell. Εντάξει, όχι οι κανονικοί, αλλά σωσίες τους που οι περισσότεροι κατάλαβαν ότι δεν είναι οι ίδιοι μόνο αφότου τα φώτα άνοιξαν για το φινάλε –με εξαίρεση τη σωσία της Naomi, που πέραν του κουρέματος, δεν θύμιζε ιδιαίτερα το supermodel-.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice