Ήρθε η στιγμή να αναδείξεις τις καμπύλες σου

Η ομορφιά δεν είναι θέμα μεγέθους, αλλά στάσης ζωής

Bestform, σουτιέν χωρίς μπανέλα που αναδεικνύουν τις καμπύλες σου.

Η ομορφιά δεν είναι ποτέ θέμα μεγέθους, αλλά στάσης ζωής: από τις καθημερινές στιγμές μέχρι τις πιο ιδιαίτερες, η εταιρεία Bestform καταργεί όλα τα στερεότυπα και προσκαλεί κάθε γυναίκα να γιορτάσει τις καμπύλες της.

Από το 1923 η Bestform εκπροσωπεί την αρχή του Body Positivity: την αισιοδοξία, την απελευθέρωση και την ανάδειξη της θηλυκότητας των πλούσιων καμπυλών. Για τη σχεδιαστική ομάδα της εταιρείας, πρωταρχικές αξίες είναι η φαντασία και η πληθωρικότητα τις οποίες συνδυάζουν με μια αίσθηση άνεσης και glamour.

Μπορούν οι γυναίκες να φορέσουν σουτιέν χωρίς μπανέλα; Ναι, μπορούν! Aπαντώντας στις ανάγκες των γυναικών με μεγάλη cup για σουτιέν χωρίς μπανέλα, η Bestform παρουσιάζει μια συλλογή σουτιέν που προσφέρει τέλειο κράτημα και ταυτόχρονα, μια υπέροχη αίσθηση άνεσης. Τα cup από ενισχυμένο υλικό στηρίζουν σωστά το μπούστο και η μαλακή φόδρα είναι από εξαιρετικά απαλό υλικό που προσφέρει άνεση στο δέρμα. 

Η Bestform έχει δημιουργήσει ένα σουτιέν για κάθε ανάγκη:

Το Προφορμαρισμένο Σουτιέν Χωρίς Μπανέλα προσφέρει διακριτικότητα κάτω από κάθε ρούχο, ενώ οι αποσπώμενες τιράντες του δένουν σε σχήμα Χ στην πλάτη για διαφορετικό look.

Το Βαμβακερό Σουτιέν Χωρίς Μπανέλα προσφέρει υπέροχη αίσθηση στο δέρμα καλύπτωντας ένα μεγάλο μεγεθολόγιο cup+.

Στο Σουτιέν Χωρίς Μπανέλα για Σωστή Στάση σώματος που διαθέτει μπροστινό κούμπωμα για ακόμα πιο εύκολη χρήση, αναδεικνύεται ιδιαίτερα η τεχνογνωσία της Bestform.

Τέλος, το Σουτιέν Just Perfect προσφέρει τέλεια στήριξη χωρίς μπανέλα ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει το μπούστο.

Τα σουτιέν της Bestform είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες στο Fb: bestformfrance, Insta: bestformlingerie

Αποκλειστικός διανομέας για την Ελλάδα, DTP Group: www.dtpgroup.gr