Μοντέλο από το fashion show του Hermes στο Παρίσι
Από το fashion show του Hermes στο Παρίσι ©Getty Images/ Peter White
Fashion

Ο Hermès ακυρώνει την επίδειξη μόδας στο Λονδίνο

Ήταν προγραμματισμένο για τις 28 Απριλίου.

Κορωνοϊός: Ο Hermès ακυρώνει το προγραμματισμένο fashion show του στο Λονδίνο, εξαιτίας της πανδημίας.

Προσθέστε τον Hermès στην λίστα των fashion brands που ακυρώνουν events και επιδείξεις μόδας εξαιτίας του κορωνοϊού. Πρόκειται για μια λίστα που συνεχώς αυξάνεται. Το show του γαλλικού οίκου ήταν προγραμματισμένο για τις 28 Απριλίου στο Λονδίνο.

«Εξαιτίας της ιδιαίτερης κατάστασης υγείας, ο Hermès θέλοντας να προστατέψει τις ομάδες, τους συνεργάτες του και τους καλεσμένους του, αποφάσισε να μην παρουσιάσει την ανοιξιάτικη cruise συλλογή του στο Λονδίνο στις 28 Απριλίου. Ο οίκος δείχνει τη συμπαράστασή του σε όσους έχουν επηρεαστεί από την παρούσα κατάσταση», δήλωσε η εταιρεία.

Επιπλέον, το brand ακύρωσε και τον ετήσιο Saut Hermès show διαγωνισμό στο Grand Palais, δεδομένου ότι η γαλλική κυβέρνηση απαγόρευσε συγκεντρώσεις άνω των 1000 ατόμων, προκειμένου να περιορίσει την εξάπλωση του COVID-19. 

«Η απόφαση αυτή που επιβάλλεται από την παρούσα κατάσταση δεν μειώνει με κανέναν τρόπο την προσήλωσή μας στον ανταγωνισμό των ιπποδρομιών και τη δέσμευσή μας στους μεγαλύτερους διεθνείς αναβάτες, που ελπίζουμε να δούμε το 2021. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να συγκεντρώνουμε τουε λάτρεις της ιππασίας στο κέντρο του Παρισιού», δήλωσε ο Axel Dumas, διευθυντής του Hermès.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες εβδομάδες, οι Gucci, Versace και Max Mara ακύρωσαν τα resort show τους, ο Ralph Lauren ακύρωσε την επίδειξη της φθινοπωρινής συλλογής τον Απρίλιο στη Νέα Υόρκη, η εβδομάδα μόδας του Τόκιο ακυρώθηκε και οι εβδομάδες μόδας της Σανγκάης και του Πεκίνου έχουν αναβληθεί.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice