Δύο μοντέλα στην Εβδομάδα Μόδας του Σάο Πάολο
©www.facebook.com/ São Paulo Fashion Week
Fashion

Η Εβδομάδα Μόδας στο Σάο Πάολο ακυρώνεται

Κολομβία και Μεξικό έχουν ακόμη ελπίδα

Συνεχίζονται οι ακυρώσεις στον κόσμο της μόδας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Εβδομάδα Μόδας του Σάο Πάολο ακολουθεί τη μεγάλη λίστα των εβδομάδων μόδας και εκδηλώσεων που ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Το event επρόκειτο να διεξαχθεί 24 με 28 Απριλίου.

«Λόγω της πρόσσφατης ανακοίνωσης για την πανδημία του COVID-19, η Εβδομάδα Μόδας του Σάο Πάολο αποφάσισε να ακυρώσει τα προγραμματισμένα show για τις 24 έως 28 Απριλίου», δήλωσε η συνιδρύτρια Graca Cabral και συμπλήρωσε: «Σκεπτόμενοι το κακό σενάριο και θέλοντας να προστατέψουμε την υγεία όλων, το φεστιβάλ SPFW + και το διεθνές συνέδριο θα αναπρογραμματιστούν».

Στην Κολομβία, η Εβδομάδα Μόδας που θα πραγματοποιηθεί 28 με 30 Ιουλίου δεν έχει ακόμη ακυρωθεί. Ο διευθυντής της οργανωτικής επιτροπής, Carlos Eduardo Botero δήλωσε σχετικά: «Ακόμα διαφημίζουμε την εκδήλωση και κανένας από τους εκθέτες ή σπόνσορες δεν έχει ανακοινώσει ότι θα ακυρώσει λόγω του κορωνοϊού».

Στο Μεξικό πάντως, η Εβδομάδα Μόδας ανακοίνωσε ότι οι επιδείξεις που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν τον Απρίλιο θα πραγματοποιηθούν μόνο μέσω ψηφιακών πλατφόρμων.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice