Τσαντάκι απο τουβλάκια Lego γίνεται;

Γίνεται και είναι και must!

Φαίνεται πως τα τουβλάκια Lego βάλθηκαν να κατακτήσουν όλες τις ηλικίες και των δύο φύλων. Ξεκίνησαν από δημιουργικό παιχνίδι κατασκευής για παιδιά, αργότερα εξελίχθηκαν σε αγορίστικες και κοριτσίστικες κατασκευές, έγιναν ταινία που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, θήκες για iphone, και τέλος έγιναν μόδα στις... γυναικείες τσάντες και αξεσουάρ.

Είχαμε δει μέχρι τώρα υφασμάτινες τσάντες τύπου lego.

n

n

Ακόμα και η Chanel κυκλοφόρησε την περσινή σεζόν clutch bags που θυμίζουν τουβλάκια lego.

n

Αυτή τη φορά όμως βρήκαμε τσάντες και clutch bags που είναι φτιαγμένα από πραγματικά lego. Ο δημιουργός τους, Agnieszka Biernacka, εξηγεί ότι τα lego ράβονται όλα μαζί και στη συνέχεια επενδύονται εσωτερικά με σατέν ύφασμα. Μπορεί η διαδικασία να είναι πολύ χρονοβόρα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι τα τουβλάκια παραμένουν ευέλικτα χωρίς να διαλύονται.

Παίρνει bonus points γιατί ακόμα και για το κουμπί του κλείσιματος, χρησιμοποιείται ένα τούβλο LEGO που κουμπώνει πάνω σε ένα άλλο, έτσι ώστε να κρατάει το περιεχόμενο του πορτοφολιού ή της τσάντας ασφαλές.

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

Πηγαίνοντάς το στο επόμενο επίπεδο, δημιούργησε μανικετόκουμπα, μπρελόκ, usbs και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Θα τα βρεις στο www.agabag.com σε ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και μεγεθών.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice