Γυναίκα με μάσκα έξω από κατάστημα H&M στην Ιταλία
©Getty Images/ Stefano Guidi

Η H&M θα παράγει προστατευτικό εξοπλισμό για τα νοσοκομεία

Θα διατεθεί άμεσα σε εργαζόμενους στον τομέα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης
  • A-
  • A+
Κορωνοϊός: Ο όμιλος H&M ανακοίνωσε ότι θα προμηθεύει τα νοσοκομεία με προστατευτικό εξοπλισμό.

Στον αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού μπαίνει ακόμα ένα μεγάλο όνομα της βιομηχανία της μόδας. Όπως τόσα brand χρησιμοποιούν τα εργοστάσιά τους ή τους οικονομικούς τους πόρους για να ενισχύσουν νοσοκομεία και έρευνες, έτσι και η H&M ανακοίνωσε τώρα ότι θα ξεκινήσει να παράγει προσωπικό προστατευτικό εξοπλισμό. Αυτόν τον εξοπλισμό θα διαθέτει σε νοσοκομεία και εργαζόμενους στον τομέα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Ο όμιλος H&M θα χρησιμοποιήσει τη δυναμική της εφοδιαστικής του αλυσίδας, συμπεριλαμβανομένων των εκτεταμένων αγοραστικών λειτουργιών και των συστημάτων εφοδιασμού και διανομής, για να ξεκινήσει να παραδίδει τον εξοπλισμό το συντομότερο. Οι ομάδες εφοδιαστικής αλυσίδας της εταιρίας σε όλο τον κόσμο εργάζονται συλλογικά σε αυτή την πρώτη προσπάθεια που γίνεται, για να υποστηρίξουν χώρες και κοινότητες παγκοσμίως.

Η Helena Helmersson, CEO του Ομίλου H&M, επικοινώνησε με την Ευρωπαϊκή Ένωση για να κατανοήσει τι ανάγκες υπάρχουν στο μέτωπο της πανδημίας. Έτσι, αποφασίστηκε να ενισχύσουν τους παρόχους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με προσωπικό προστατευτικό εξοπλισμό ο οποίος θα παράγεται στα εργοστάσια του brand.

«Ο κορωνοϊός μας επηρεάζει όλους δραματικά και ο όμιλος H&M, όπως πολλοί άλλοι οργανισμοί, κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να βοηθήσει σε αυτή την ασυνήθιστη κατάσταση που αντιμετώπιζουμε. Αυτή η ενέργεια αποτελεί το πρώτο βήμα στις προσπάθειές μας να υποστηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Είμαστε όλοι μαζί στην αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού και πρέπει να την προσεγγίσουμε όσο πιο συλλογικά γίνεται», δήλωσε η Anna Gedda, υπεύθυνη αειφορίας του ομίλου H&M.

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γυναίκα πληκτρολογεί σε laptop
Στο jeanious.gr όποιος το βρει το παίρνει…
Οι απαντήσεις για τον κορωνοϊό και τα ρούχα
Κορωνοϊός και ρούχα: Απαντάμε στις βασικές σας απορίες
Back to top