Γυναίκα πληκτρολογεί σε laptop
©Unsplash/ John Schnobrich

Στο jeanious.gr όποιος το βρει το παίρνει…

Δωροεπιταγές, κουπόνια πρόσθετων εκπτώσεων και δωρεάν προϊόντα κρύβονται μέσα στο eshop!
  • A-
  • A+
To jeanious.gr κρύβει δωροεπιταγές, κουπόνια πρόσθετων εκπτώσεων και δωρεάν προϊόντα στο eshop του. Όποιος τα βρει, τα παίρνει!

Αυτές τις ημέρες, η αλήθεια είναι ότι στα e-shop κυκλοφορούν πολλές προσφορές και εκπτώσεις, όμως παρατηρήσαμε κάτι διαφορετικό να συμβαίνει σε ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά e-shop ρούχων. 

Τα παιδιά στο www.jeanious.gr έμειναν σπίτι, όπως όλοι μας και με τον ξαφνικό άπλετο ελεύθερο χρόνο που απέκτησαν, δημιούργησαν ένα παιχνίδι για όλους εμάς!

Από Δευτέρα 23 Μαρτίου ξεκίνησαν να κρύβουν δωροεπιταγές, κουπόνια πρόσθετων εκπτώσεων και δωρεάν προϊόντα μέσα στο www.jeanious.gr!

Δύο δωρεάν προϊόντα, δέκα δωροεπιταγές και πενήντα κουπόνια πρόσθετης έκπτωσης, κάθε μέρα μέχρι τις 31 Μαρτίου περιμένουν όλους εσάς να τα ανακαλύψετε και αν είστε γρήγοροι, να τα βάλετε στο καλάθι και να επωφεληθείτε.

Μπορείτε να συνδυάσετε πρόσθετα εκπτωτικά κουπόνια και δωροεπιταγές με τις ήδη μεγάλες εκπτώσεις του Jeanious.gr και να χτυπήσετε superdeal σε πάνω από 50 αγαπημένα σας brand! Και αν πέσετε πάνω στα δωρεάν προϊόντα, extra bonus!

Οι κανόνες είναι απλοί. Όποιος το βρει το παίρνει!

Και αυτό κάθε μέρα από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 23:00 το βράδυ!

Ξεκινάμε λοιπόν αυτή την Δευτέρα 23/3 στις 11:00 το πρωί.

Ξεκινήστε την αναζήτηση στο www.jeanious.gr, και παρακολουθήστε τη φάση στα social https://www.facebook.com/jeanious.gr/&https://www.instagram.com/jeanious.gr/

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία FindersKeepers!

#westayhome#finderskeepers #jeaniousgr

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο έλληνας σχεδιαστής Minas
Έφυγε από τη ζωή ο κορυφαίος σχεδιαστής Minas
Γυναίκα με μάσκα έξω από κατάστημα H&M στην Ιταλία
Η H&M θα παράγει προστατευτικό εξοπλισμό για τα νοσοκομεία
Back to top