Η Lily Rose Depp με το J12 της Chanel
Η Lily Rose Depp στην νέα καμπάνια του οίκου Chanel © CHANEL Watches, CHANEL
Fashion

Chanel: Από την Lily Rose Depp στην Ali MacGraw

Η Chanel μαζεύει γυναίκες σταρ για να γιορτάσει τα γενέθλια του ρολογιού της

Η Lily Rose Depp είναι μία από τις μούσες του οίκου Chanel που συμμετέχουν στη νέα του καμπάνια

Το 2000 η Chanel κυκλοφόρησε ένα από εκείνα τα κομμάτια που γρήγορα κατάφεραν να γίνουν συνώνυμα με τον οίκο. Ο λόγος για το J12, το ρολόι χειρός που χρόνο με το χρόνο καταφέρνει να γίνεται όλο και πιο μοναδικό. Τα χρώματα που ξεχωρίζουν, τα καινοτόμα υλικά και η σύγχρονη τεχνολογία, που ενσωματώνονται σταδιακά στο κομψό design του, είναι εκείνα τα στοιχεία που κάνουν τον χρόνο μας να φαντάζει ακόμα πιο πολύτιμος όταν φοράμε το J12.  

Είκοσι χρόνια πέρασαν πια από τη δημιουργία του κι η Chanel γιορτάζει τα «γενέθλιά» του. Ο οίκος επιστρατεύει έξι μούσες του. Αυτές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αναπολούν τα τελευταία είκοσι χρόνια της ζωής του και επιλέγουν εκείνο το δευτερόλεπτο, που αν μπορούσαν, θα ζούσαν για ακόμα μία φορά.  

Την αρχή κάνει η Lily Rose Depp. Το μοντέλο, όντας 20 ετών, στην ουσία έπρεπε να διαλέξει την ομορφότερη στιγμή όλης του της ζωής. Ποια ήταν τελικά αυτή; Η στιγμή που το 2017 περπάτησε ως νύφη στο Grand Palais του Παρισιού στο fashion show του οίκου Chanel για την ανοιξιάτικη Haute Couture συλλογή του.    

Lily Rose Depp for CHANEL J12 Watch

Μετά από τη νεότερη μούσα του οίκου, σειρά έχει η μεγαλύτερη, η Ali MacGraw. Η 81χρονη ηθοποιός λέει ότι 20 χρόνια δεν είναι αρκετά για να κάνει όλα όσα θελεί, ενώ το αγαπημένο της κομμάτι από αυτά ήταν όλη η φύση που άνθισε παντού γύρω μας. 

 

Ποιες είναι οι υπόλοιπες τέσσερις γυναίκες που θα γιορτάσουν το J12 και θα θυμηθούν την ομορφότερη στιγμή των είκοσι τελευταίων χρόνων τους; Το 49χρονο μοντέλο Claudia Schiffer, μία από τις μούσες του Karl Lagerfeld, η επίσης 49χρονη Naomi Campbell, που πέρσι έγινε το νέο πρόσωπο του J12, το 47χρονο μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδίστρια και μητέρα της Lily Rose, Vanessa Paradis, που από το 1991 εκπροσωπεί ως μοντέλο τον οίκο Chanel, και το 32χρονο μοντέλο από την Κίνα και ambassador του οίκου, Liu Wen

Οι πέντε από τις έξι μούσες, όμως, έχουν απαντήσει ήδη σε ακόμα μία ερώτηση του οίκου Chanel: Πώς θα ήθελαν να περάσουν τα επόμενα 20 χρόνια. Η Depp επιλέγει μαζί με τους αγαπημένους της, την οικογένεια και τους φίλους της, ενώ την οικογένειά της ανέφερε και η Schiffer. Από την άλλη, η Cambell θέλει να περάσει τα 20 χρόνια που θα έρθουν στην αφρικανική ήπειρο και η MacGraw με ένα αίσθημα λογικής, που θα κυριαρχεί μεταξύ όλων των ανθρώπων. Και η Vanessa Paradis; Εκείνη θέλει να περάσει τα επόμενα 20 χρόνια, όντας 20 χρονών. 

Οι 6 μούσες του οίκου Chanel για τα 20ά γενέθλια του ρολογιού του

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice