rihanna1.jpg
Η Rihanna στην καινούργια καμπάνια του Savage x Fenty
Fashion

H Rihanna σε θέλει για την επόμενη καμπάνια εσωρούχων της

Μπορείς να συμμετέχεις στην επόμενη φωτογράφιση του Savage x Fenty

H Rihanna ψάχνει μοντέλα μέσω Instagram για την καλοκαιρινή κολεξιόν του Savage x Fenty

Ποιο είναι το πρόγραμμά σου για σήμερα; Τι θα έλεγες να συνεργαστείς με την Rihanna σε μία σέξι φωτογράφιση εσωρούχων; Διότι τώρα μπορείς. Η RiRi της καρδιάς μας ετοιμάζει την επόμενη κολοκαιρινή κολεξιόν του brand της Savage x Fenty και αναζητάει μοντέλα. Σε περίπτωση λοιπόν που πάντα είχες αντίστοιχες φαντασιώσεις ή έχεις όρεξη να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο, ιδού η ευκαιρία σου.

Η επίσημη (και τρομερά ζουμερή) φωτογράφιση του νέου Savage x Summer έγινε από την ίδια την Rihanna και τις μούσες της στην καραντίνα, προκειμένου να γιορτάσουν την δεύτερη επέτειο της διάσημης μάρκας, η κάθε μία ποζάροντας από το σπίτι της. Μοντέλα όπως οι  Ayesha Perry-Iqbal, Anna Cruz, Corie Rayvon, Denise Bidot, Jordan Emanuel και Jazzmyne Jay φοράνε εσώρουχα και μαγιό με φανταχτερά χρώματα και πρωτότυπα, σέξι σχέδια ενώ φυσικά η καμπάνια χαρακτηρίζεται από την body positive ατμόσφαιρα για την οποία είναι γνωστό το brand.

Στην συνέχεια ο καλλιτέχνης Rafatoon (γνωστός για τα εντυπωσιακά κολάζ του) δημιούργησε ονειρικά, τροπικά backgrounds για την κάθε εικόνα, κάνοντας το τελικό αποτέλεσμα ακόμα πιο cool και καλοκαιρινό. Για το δεύτερο στάδιο της καμπάνιας, η Rihanna καλεί τους φαν της να φορέσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια από την νέα συλλογή και να φωτογραφηθούν ζώντας τον σέξι μύθο τους. Το δεύτερο βήμα είναι  να καταθέσουν τις φωτογραφίες τους στο instagram προφίλ του Savage x Fenty με τελική διορία τον Ιούλιο. Mετά μπορούν με αγωνία να περιμένουν τα αποτελέσματα της διαδικτυακής αυτής οντισιόν, γνωρίζοντας όμως πως όπως και να έχει εκείνες είναι πανέμορφες.

Οι νικητές θα φωτογραφηθούν μέσω FaceTime (η καινούργια πραγματικότητα για τον κόσμο της μόδας) και θα είναι επισήμως μέλη της Fenty οικογένειας. Tι περιμένεις λοιπόν; Ξεκίνα να σκέφτεσαι τις πόζες σου.

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice