Βρες τα αγαπημένα σου ρούχα Helmi με έκπτωση έως 70%

Μπες τώρα στο site της Helmi και κλείσε θέση για το Bazaar

Το καλοκαιρινό Bazaar της εταιρείας ρούχων Helmi έρχεται με εκπτώσεις έως 70%

Οι φετινές συνθήκες, που προέκυψαν από την παγκόσμια υγειονομική κρίση, μάς ανάγκασαν να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Κάποιες συνήθειες, όμως, δεν κόβονται. Απλά προσαρμόζονται στην τωρινή κατάσταση.

Το καλοκαιρινό Bazaar της Helmi επιστρέφει για ακόμα μία χρονιά

Μία τέτοια συνήθεια είναι το καθιερωμένο καλοκαιρινό Bazaar της εταιρείας ρούχων Helmi. Επιστρέφει κανονικά στην ώρα του, από την Πέμπτη 11 Ιουνίου έως την Τετάρτη 17 Ιουνίου, και μας προσκαλεί στα κεντρικά της εταιρείας για μία ευκαιρία να διαλέξουμε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία ρούχων, παπουτσιών, τσαντών και αξεσουάρ για το καλοκαίρι και να τα αποκτήσουμε σε μοναδικές τιμές, με τις εκπτώσεις να φτάνουν έως και 70%, και νέες παραλαβές καθημερινά.

Φυσικά, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς ίδια με τις προηγούμενες χρονιές. Οι τρέχουσες συνθήκες απαιτούν την τήρηση των μέτρων ασφαλείας, ώστε να προστατευτεί η υγεία τόσο των υπαλλήλων της Helmi, όσο και των πελατών της. Για τον λόγο αυτό, είναι λογικό να μην μπορούμε να τρέξουμε όλοι στα κεντρικά της και να στοιβαχτούμε στον χώρο. Η λύση που βρήκε η Helmi είναι πολύ απλά να πηγαίνουμε στο Bazaar με ραντεβού.

Μία μεγάλη ποικιλία από ρούχα, τσάντες, αξεσουάρ και παπούτσια

Ποια είναι η διαδικασία; Για να εξασφαλίσουμε την είσοδό μας στο φετινό καλοκαιρινό Bazaar της Helmi, αρκεί μία επίσκεψη στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Μπαίνουμε, λοιπόν, στο www.helmi.gr, πατάμε την κατηγορία Bazaar και επιλέγουμε τη μέρα και την ώρα που θέλουμε να πάμε. Πρέπει, βέβαια, να βιαστούμε, αφού για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, τα εισιτήρια για το Bazaar θα είναι περιορισμένα.

Τα εισιτήρια για το Bazaar είναι περιορισμένα, οπότε βιάσου να κλείσεις θέση

Περισσότερες πληροφορίες:
Πάρνηθος 48-50, Μεταμόρφωση
2102829800 
www.helmi.gr/helmibazaarpage