Crazy Coconut Fashion, η εξωτική πλευρά της μόδας

Μοντέρνα χειροποίητα ρούχα με ethnic στοιχεία και ανεπιτήδευτο στιλ

Greek design: Στο Crazy Coconut Fashion θα βρεις χειροποίητες δημιουργίες με εντυπωσιακά print και υψηλής ποιότητας υφάσματα.

H Crazy Coconut είναι ένα νέο γυναικείο brand με μοντέρνα χειροποίητα ρούχα με ethnic στοιχεία και ανεπιτήδευτο στιλ. Η αγάπη της σχεδιάστριας Όλγας Καϊκτσόγλου για τα ρούχα που εκπέμπουν ζωντάνια και μεταφέρουν συναισθήματα ήταν και η έμπνευση πίσω από το όνομα του brand: Crazy Coconut = εξωτική αύρα, παιχνιδιάρικη διάθεση. Εδώ θα βρεις σπορ, κομψά ρούχα με minimal γραμμές και έντονα χρώματα τα οποία προσθέτουν άνεση σε κάθε σου εμφάνιση, χωρίς να αφαιρούν καθόλου από τη θηλυκότητά σου. Τα prints στα υφάσματα δημιουργούνται κατά παραγγελία στην Κωνσταντινούπολη, ράβονται με πολλή αγάπη στην Ελλάδα και είναι ξεκάθαρα έρωτας με την πρώτη ματιά.

Crazy Coconut Fashion

Crazy Coconut Fashion

Η Όλγα, με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη και την Καππαδοκία, λατρεύει να αναμειγνύει στοιχεία διαφόρων πολιτισμών στις δημιουργίες της. Έτσι, επιλέγει ένα-ένα τα υφάσματα, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και την επιρροή της από κουλτούρες που την εμπνέουν. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικές δημιουργίες με ethnic, μοντέρνα στοιχεία που απευθύνονται σε αυθεντικές, εμπνευσμένες και υψηλής αισθητικής γυναίκες. Φυσικά, με αγάπη προς τη φύση και τα ζώα η τετράποδη Bella άλλωστε είναι συν-ιδιοκτήτρια του brand – η Crazy Coconut χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ προσπαθεί διαρκώς να βελτιώνεται ώστε να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια σε κάθε βήμα. 

Crazy Coconut Fashion

Crazy Coconut Fashion

Οι υπέροχες δημιουργίες της Όλγας είναι διαθέσιμες στο eshop του brand, όπου θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία ρούχων και αξεσουάρ – όλα με δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα. Λόγω του χρόνου που αφιερώνεται στην προσεκτική κατασκευή κάθε ρούχου με έμφαση στη λεπτομέρεια, χρειάζεται και λίγο περισσότερος χρόνος προετοιμασίας όταν κάποιο κομμάτι εξαντλείται – η ομάδα της Crazy Coconut όμως φροντίζει πάντα για το άμεσο και άψογο αποτέλεσμα.

Crazy Coconut Fashion

6988713115, e-shop: www.crazycoconut.gr, FB: crazycoconutfashion

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice