Bonendis: Οι τσάντες που κάνουν κάθε εμφάνισή σου να «φυσάει»

H Μαρία Αλεξανδροπούλου και o Παναγιώτης Μαύρος,φέρνουν αέρα ανανέωσης στο αγαπημένο μας αξεσουάρ

Greek design: Συνέντευξη με τους Μαρία Αλεξανδροπούλου και Παναγιώτη Μαύρο, ιδρυτές του brand χειροποίητων τσαντών Bonendis.

Η τσάντα ή το σακίδιο πλάτης δεν είναι απλά ένα αξεσουάρ, αλλά το μαγικό μέρος που φυλάς τα πιο σημαντικά πράγματα, όταν κυκλοφορείς έξω. Ειδικά για εμάς τις γυναίκες, οι τσάντες είναι μια μικρή περιγραφή του εαυτού μας και της ζωής μας, εσωτερικά και εξωτερικά. Ξεχωρίσαμε τις τσάντες Bonendis γιατί έχουν υπέροχο στιλ και μιλήσαμε με τη Μαρία Αλεξανδροπούλου και τον Παναγιώτη Μαύρο, ιδρυτές του brand που έφερε αέρα ανανέωσης στο αγαπημένο μας αξεσουάρ.

Ποια είναι η φιλοσοφία του Bonendis;
H φιλοσοφία του Bonendis έγκειται στη δημιουργία όμορφων αναμνήσεων και στην απόλαυση των στιγμών. Όλοι στη ζωή μας έχει τύχει να κρατήσουμε ένα απόκομμα από ένα εισιτήριο ή ένα αντικείμενο το οποίο μας δημιουργεί έναν συναισθηματικό συνειρμό. Στόχος μας είναι λοιπόν να χαρείτε τις δημιουργίες του Bonendis και να γίνουν κομμάτι των δικών σας αναμνήσεων.

Χειροποίητες τσάντες Bonendis

Χειροποίητες τσάντες Bonendis

Bonendis, όπως λέμε Πουνέντης, σωστά; Γιατί επιλέξατε αυτό το όνομα;
Πράγματι, είναι ο ιδιωματισμός της λέξης Πουνέντης. Η αλήθεια είναι ότι ο δυτικός άνεμος είναι απαλός, δίνει δροσιά, είναι ευχάριστος και όλοι τον αγαπούν. Έτσι και εμείς στο Bonendis ενσωματώνουμε στην αισθητική μας την απαλότητα και την κομψότητα δημιουργώντας τσάντες που θέλουμε όλοι να αγαπούν.

Τι σας οδήγησε να ασχοληθείτε με τη μόδα και τον σχεδιασμό τσαντών;
Η αγάπη για τη μόδα, η δημιουργικότητα και η διάθεση για το επιχειρείν υπήρχε πάντα. Σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό της τσάντας θέλαμε να προσφέρουμε ένα προϊόν "Made in Greece" αλλά με urban αισθητική, διαφορετική από ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα. Ελλάδα άλλωστε δεν είναι μόνο τα όμορφα νησιά μας αλλά και οι πολύβουες πόλεις μας.

Χειροποίητες τσάντες Bonendis

Χειροποίητες τσάντες Bonendis

Από τον σχεδιασμό μέχρι τα υλικά και την κατασκευή, πόσο Made in Greece είναι οι δημιουργίες σας;
Όλες οι δημιουργίες του Bonendis σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Αθήνα, από έλληνες τεχνίτες. Το μεγαλύτερο μέρος των υλικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των τσαντών είναι προϊόντα της τοπικής αγοράς ενώ κάποια άλλα εισάγονται από Ιταλία.

Πώς είναι ο άνδρας ή η γυναίκα που κρατάει μια τσάντα Bonendis;
Αεικίνητοι, δραστήριοι, γεμάτοι όρεξη για ζωή και φυσικά, καλό γούστο!

Χειροποίητες τσάντες Bonendis

Παστέλ και έντονα χρώματα, μίνιμαλ γραμμές… Ποια είναι η έμπνευση πίσω από την νέα καλοκαιρινή συλλογή σας;
Οι μεθυστικοί και έντονοι ρυθμοί της καλοκαιρινής Αθήνας!

Αν η Αθήνα ήταν τσάντα, πώς θα ήταν;
Θα ήταν μια πρακτική City Backpack ή μια stylish Perla, ακριβώς όπως είναι κι αυτή η πόλη, περιπετειώδης και σαγηνευτική!

Χειροποίητες τσάντες Bonendis

eshop: bonendis.com, FB: Bonendis, Insta: bonendis

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice