Η Bianca Balti ποζάρει με μαγιό Yamamay και στηρίζει το περιβάλλον

Το μήνυμα της καμπάνιας είναι ακόμα πιο σημαντικό γιατί αφορά το σεβασμό στο περιβάλλον

Yamamay Summer 2020: Η ιταλίδα σουπερμόντελ Bianca Balti ποζάρει μα μαγιό και στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης για τη φύση και το περιβάλλον.

Περιτριστοιχισμένη από πλούσια βλάστηση, κάτω από το ζεστό φως του ήλιου, ως μια σύγχρονη Μητέρα Φύση, η ιταλίδα σούπερ μόντελ, Bianca Balti ποζάρει για την Yamamay. Πρέσβειρα των δύο προηγούμενων εκστρατειών Yamamay 2020 «Basically Sexy» και «Say Sexy», γεμάτη φρεσκάδα, ενέργεια και ζωντάνια, η Balti δίνει το ερέθισμα για να κοιτάξουμε με αισιοδοξία προς το μέλλον, προς νέες ευκαιρίες και ορίζοντες. Η τοποθεσία είναι το Λος Άντζελες, η πολυσύχναστη μητρόπολη όπου οι αστικές απόψεις από σκυρόδεμα και ουρανοξύστες εναλλάσσονται με το εντυπωσιακό φυσικό τοπίο. Το ιδανικό σκηνικό για την συγκεκριμένη καμπάνια που φωτογραφήθηκε από την αμερικανίδα Josephine Clough.

Η ιταλίδα σούπερ μόντελ Bianca Balti ποζάρει με μαγιό Yamamay για την καμπάνι Summer2020

«Μετά την ολοκλήρωση της καμπάνιας εσώρουχων Basic και Spring 2020, η ομάδα της Yamamay μου πρότεινε να συμμετάσχω και στην εκστρατεία της για τα μαγιό. Φυσικά και δέχτηκα. Καταρχήν, επειδή η πρώτη μας συνεργασία ήταν καταπληκτική και κατά δεύτερον επειδή αισθάνομαι πολύ κοντά στο θέμα της εκστρατείας: τη σχέση μεταξύ ανθρώπου και φύσης, τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται τη βοήθειά μας. Λατρεύω βαθιά τη Φύση, πιστεύω ότι πρέπει να τη σεβόμαστε και φυσικά να την προστατεύουμε. Τόσο η ισορροπία της ζωής όσο και το μέλλον μας εξαρτώνται από τη Φύση ... Επιπλέον, μου αρέσει ότι η Yamamay είναι μια μάρκα που προσπαθεί να αλλάξει τα πράγματα και στην πράξη. Κοιτάξτε τις συλλογές τους από βιώσιμα υλικά! Η μόδα έχει μεγάλη δύναμη επειδή προσεγγίζει εκατομμύρια ανθρώπους, επομένως επιβάλλεται να ασχοληθεί με σημαντικά ζητήματα όπως το περιβάλλον και να υποστηρίξει την επιστημονική έρευνα», σχολίασε η Bianca Balti.

Η ιταλίδα σούπερ μόντελ Bianca Balti ποζάρει με μαγιό Yamamay για την καμπάνι Summer2020

Η ιταλίδα σούπερ μόντελ Bianca Balti ποζάρει με μαγιό Yamamay για την καμπάνι Summer2020

Η καμπάνια της Yamamay Summer '20 στοχεύει, ακόμη μία φορά, στη σχέση μεταξύ Ανθρώπου και Φύσης. Είμαστε όλοι αλληλένδετοι μεταξύ μας, κάθε ζωντανό ον συνδέεται με το άλλο, κάθε δράση, κάθε επιλογή που κάνουμε έχει επιπτώσεις στον καθένα από μας και στην κοινότητα. Είμαστε όλοι ένα. Πρέπει να σεβόμαστε τη Φύση και να την προστατεύουμε γιατί από εκείνη προέρχεται η ισορροπία της ζωής. Έτσι, η μόδα γίνεται ξανά το όχημα που προβάλλει τον κρίσιμο ρόλο της φύσης στη διαμόρφωση των πόλεών μας -ώστε να είναι βιώσιμες και ευημερούσες στο μέλλον. Ένα από τα πιο ανησυχητικά προβλήματα στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Η ιταλίδα σούπερ μόντελ Bianca Balti ποζάρει με μαγιό Yamamay για την καμπάνι Summer2020

Κατά τη φωτογράφιση του πρώτου μέρους της καλοκαιρινής καμπάνιας στη Νάπολη, που ολοκληρώθηκε πριν το ξέσπασμα της έκτακτης ανάγκης, η Yamamay αποτυπώνει μια κλασική καλοκαιρινή μέρα στην θάλασσα, με παιχνίδια, μεσογειακό φαγητό και πολύχρωμα μαγιό. Μια γιορτή της επιθυμίας. Να χαμογελάμε πάλι μαζί, να αγκαλιάζουμε ο ένας τον άλλον, να ταξιδεύουμε και να επιστρέψουμε στην καθημερινή μας ζωή. Ένας ύμνος στην Ιταλία, που τώρα περισσότερο από ποτέ, ντύνεται σε καθαρά και αυθεντικά χρώματα, με καταγάλανους ουρανούς απαλλαγμένους από τη ρύπανση και κρυστάλλινα νερά που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Μια πρόσκληση σε μια συνειδητή επιστροφή, να σεβαστούμε περισσότερο από ποτέ τη φύση που μας περιβάλλει και της οποίας καταλάβαμε τόσο καλά τη σημασία της το τελευταίο διάστημα.

Η ιταλίδα σούπερ μόντελ Bianca Balti ποζάρει με μαγιό Yamamay για την καμπάνι Summer2020

«Αυτή η αναγκαστική διακοπή, μάς υπέδειξε πώς η Φύση "αναπνέει" ξανά. Άγρια ζώα προσπαθούν να ανακτήσουν τις πόλεις για τον εαυτό τους: λαγοί στα πάρκα, πάπιες στα κέντρα της πόλης, αγριόχοιροι που περπατούν στα περίχωρα της Ρώμης. Αναπτύξαμε προσεκτικά αυτήν την αφήγηση για να επικοινωνήσουμε από κοινού την οικειότητα και τη Φύση. Μια εκπληκτική βίλα με θέα σε μια σύγχρονη πόλη που περιβάλλεται από άγρια φύση, που αναπνέει μόνη της και αφηγείται μια αέναη ιστορία. Για να μην ξεχνάμε ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε το μέλλον με διαφορετικό τρόπο, να σεβόμαστε τον πλανήτη αλλά και τον εαυτό μας και να φροντίζουμε το ανθρώπινο είδος», δήλωσε ο Gianluigi Cimmino, Διευθύνων Σύμβουλος της Pianoforte Holding.

Η ιταλίδα σούπερ μόντελ Bianca Balti ποζάρει με μαγιό Yamamay για την καμπάνι Summer2020

Τo Los Angeles θα ήταν μόνο μια ενδιάμεση στάση του καλοκαιρινού ταξιδιού της Yamamay ενώ θα ακολουθούσαν η Αυστραλία που επλήγη πρόσφατα από πυρκαγιές και ο Ινδικός Ωκεανός, μια περιοχή που επηρεάζεται έντονα από την κλιματική αλλαγή και τη ρύπανση. Δυστυχώς, το έργο σταμάτησε στο L.A. λόγω των πρόσφατων εξελίξεων που σχετίζονται με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Covid-19.

Η ιταλίδα σούπερ μόντελ Bianca Balti ποζάρει με μαγιό Yamamay για την καμπάνι Summer2020

Η ιταλίδα σούπερ μόντελ Bianca Balti ποζάρει με μαγιό Yamamay για την καμπάνι Summer2020

Η δέσμευση της Yamamay στην προστασία του περιβάλλοντος είναι μια συνεχής διαδικασία. Αυτή η εκστρατεία, είναι στην πραγματικότητα μέρος ενός ευρύτερου έργου που μετράει πάνω από 3 χρόνια, πάντα σε συνεργασία με το ίδρυμα One Ocean Foundation. Η Yamamay θα συνεχίσει να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί μεταδίδοντας το μήνυμα για: REUSE - REDUCE – RECYCLE, ενώ μαζί με τον όμιλο Pianoforte υπέγραψαν την Charta Smeralda, τον κώδικα δεοντολογίας για την προστασία των θαλασσών. Είναι μια σαφής δέσμευση για την προώθηση και την εφαρμογή των αρχών που στοχεύουν στην προστασία των θαλασσών και την ευαισθητοποίηση με ισχυρές ενέργειες, προσκαλώντας την παγκόσμια κοινότητα για βιώσιμο τρόπο ζωής στο θαλάσσιο περιβάλλον. 

Ανάμεσα στις δράσεις της είναι η μείωση της πλαστικής συσκευασίας, με την εισαγωγή ανακυκλωμένων και ανακυκλώσιμων πλαστικών τσαντών στα καταστήματά της καθώς και η κατασκευή πλενόμενων μασκών και γαντιών πολλαπλής χρήσης, συμβάλλοντας στη μείωση χρήσης προϊόντων από PPE. Η συλλογή Yamamay Summer 2020 περιλαμβάνει ενδύματα από φιλικό προς το περιβάλλον τεχνο-ύφασμα, κατασκευασμένο από αναγεννημένο νάιλον ECONYL®, το οποίο μετατρέπει τα απόβλητα νάιλον από χώρους υγειονομικής ταφής και ωκεανούς σε βιώσιμα προϊόντα για το σχεδιασμό μόδας. Ευπροσάρμοστο, υπερ-ανθεκτικό, λεπτό, κομψό, ελαστικό και απαλό, ένας εκπληκτικός συνδυασμός εφαρμογής και άνεσης. Χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή του, αυτό το ύφασμα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο χλώριο, τις αντηλιακές κρέμες και τις λοσιόν.

Yamamay

Yamamay

Yamamay - Summer Collection with Bianca Balti

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice