35 μαγιό που θα φέρουν το καλοκαίρι στη ντουλάπα σου

Ψάξαμε, βρήκαμε, παρουσιάζουμε ό,τι πιο hot κυκλοφορεί σε καλοκαιρινή τάση τώρα στην αγορά

Τα ωραιότερα μαγιό της αγοράς, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να είναι κάπως διαφορετικό (με τη μάσκα να έχει γίνει εξίσου απαραίτητο αξεσουάρ με το αντηλιακό), υπάρχει όμως κάτι που δεν αλλάζει κι αυτό είναι η αγάπη μας για τα μαγιό!

Παρακολουθώντας τα trends στα μαγιό, προσέξαμε ότι πολλές από τις τάσεις της μόδας στα ρούχα βρήκαν το δρόμο τους για τις παραλίες. Το Tie-Dye για παράδειγμα που συναντήσαμε σε όλες τις πασαρέλες SS20, από τον Versace και τον Dior μέχρι την Isabel Marant, συνάντησε την κουλτούρα του σερφ και δημιούργησαν σχέδια που «γράφουν» ωραία στις φωτογραφίες, δίπλα στο κύμα.

Μαγιό Bodytalk

Μαγιό Sugarfree

Μαγιό Yamamay

Μαγιό Sugarfree

Τα vintage σχέδια έχουν επίσης την τιμητική τους, με λουλουδένια μοτίβα που θυμίζουν την ταπετσαρία στο σπίτι της γιαγιάς, ψηλόμεσα σλιπ και ζωνάκια με αγκράφες που θα σε κάνουν να νιώθεις λίγο περισσότερο Ούρσουλα Άντερς σε ρόλο Bond girl.

Μαγιό Paolita

Μαγιό Ted Baker

Μαγιό Marks&Spencer

Μαγιό Maaboo

Μαγιό Calzedonia

Μαγιό Benetton

Στις τελευταίες τάσεις βρίσκονται και οι διαφορετικές υφές, κυρίως σε μονόχρωμο καμβά. Ραβδώσεις, σφιγγοφωλιές, βελούδο, λούρεξ είναι μια ευχάριστη αλλαγή από τα πολύχρωμα δεν νομίζεις;

Μαγιό Yamamay

Μαγιό COS Stores

Μαγιό Zeus+Δione

Μαγιό Calzedonia

Μαγιό Benetton

Μαγιό Yamamay

Το animal print εμφανίζεται κάθε χρόνο ως τάση, μόνο και μόνο γιατί εμείς οι γυναίκες το αγαπάμε και το τιμάμε εξίσου κάθε χρόνο. Και αυτό το καλοκαίρι λοιπόν θα το βρεις σε αρκετά ενδιαφέρουσες παραλλαγές.

Μαγιό Calzedonia

Μαγιό Yamamay

Μαγιό Ted Baker

Μαγιό Maaboo

Μαγιό Pepe Jeans

Μαγιό Sugarfree

Η ρομαντική σου πλευρά θα εκτιμήσει δεόντως αυτά τα μπικίνι και ολόσωμα με βολάν. Οι πτυχώσεις του υφάσματος μιμούνται την κίνηση των κυμάτων και όταν βρίσκεσαι στην παραλία και φυσάει εκείνο το δροσερό αεράκι, θα λικνίζονται με τόση χάρη που δε θα μπορεί κανείς να πάρει τα μάτια του από πάνω σου.

Μαγιό Paolita

Μαγιό Sophie Deloudi

Μαγιό Tezenis

Μαγιό Yamamay

Μαγιό Benetton

Η δίψα σου για κάψιμο θερμίδων, ακόμα και στην παραλία, χρειάζεται οπωσδήποτε αυτά τα αθλητικά μαγιό, που δείχνουν το ίδιο σέξι και θηλυκά με όλα τα προηγούμενα. Απλά θα έχεις μεγαλύτερη άνεση κινήσεων και ίσως ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση γιατί τολμάς να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό.

Μαγιό Zuha

Μαγιό Tommy Hilfiger

Μαγιό Maaboo

Μαγιό H&M

Ολόσωμο μαγιό Maryan Mehlhorn, διαθέσιμο στο macherie.gr στα €174

Η glamorous πλευρά σου έχει ανάγκη να βγει στην επιφάνεια, ακόμα και στην ερημική παραλία του νησιού και το καταλαβαίνουμε απόλυτα. Ευτυχώς, μία από τις φετινές τάσεις είναι το λαμέ, το λούρεξ, το κάτι να γυαλίζει θέλεις πάντα κι ας θυμίζει, βρε αδερφέ.

Μαγιό Zeus+Δione

Μαγιό Yamamay

Μαγιό Tezenis

Μαγιό Sugarfree

Μαγιό Bershka